Canción actual

Title

Artist


Albert Vila, Nils Wogram & Simon Nabatov, Juan Ortiz, el Festival de Jazz de Banyoles, les «Lab Sessions» de Víctor Correa i Woody Herman

Escrito por el 15/05/2013

BAD MUSIC JAZZ #70 (#32 a Scanner FM i de la II temporada):

Tot i la pluja que cau avui a Barcelona, a poc a poc s’acosta la canícula estival, amb la corresponent marató de festivals de tota mena i condició. A Bad Music Jazz hem trobat oportú iniciar una petita sèrie amb declaracions dels responsables d’alguns dels certàmens que més ens agraden. El guitarrista Dani Comas, membre de l’organització del Festival de Jazz de Banyoles, ens parla del programa i la idiosincràsia d’aquesta veterana trobada de les comarques gironines
Un altre músic, en aquest cas trombonista, Víctor Correa, ens explica com són les Lab Session que protagonitza aquest mes al club Jamboree.

A Bad Music Jazz número 70 també punxem les darreres novetats d’Albert Vila, un dvd del segell  PanRec de Nils Woogram & Simon Nabatov i Juan Ortiz, repassem l’agenda dels propers dies i acabem amb una peça de Woody Herman, de qui demà es commemora el centenari del seu naixement.

 ————————————————————————————-

(CAST)Pese a la lluvia que cae hoy sobre Barcelona, poco a poco se acerca la canícula estival, con el correspondiente maratón de festivales de todo tipo y condición. En Bad Music Jazz hemos considerado oportuno iniciar una pequeña serie con declaraciones de los responsables de algunos de los certámenes que más nos gustan. El guitarrista Dani Comas, miembro de la organización del Festival de Jazz de Banyoles, nos habla del programa y la idiosincrasia de este veterano encuentro de la provincia de Girona. Otro músico, en este caso un trombonista, Víctor Correa, nos explica cómo son las Lab Session que protagoniza este mes en el club Jamboree.

En Bad Music Jazz número 70 también pinchamos las últimas novedades de Albert Vila, un dvd del sello PanRec de Nils Woogram & Simon Nabatov y Juan Ortiz, repasamos la agenda de los próximos días y acabamos con una pieza de Woody Herman, de quien mañana se conmemora el centenario de su nacimiento.

>Tracklist:

-Vicens Vacca, “Tea For Two” —al disc d’AAVV Granollers, 75 anys de jazz (Jaç, 2010).

-Albert Vila, “Very Early” —del disc Standards (Quadrant, 2012).

-Nils Woogram & Simon Nabatov, “Moods And Modes” —del DVD de títol homònim (PanRec, 2011).

-Juan Ortiz, “Another Uphill Moorning” —del disc Life is Too Short (Gaztelupeko Hotsak, 2012).

-Adrià Plana, “Mellow Mood” —del disc Robert Nesta Songs. Small Axe (autoeditat, 2012).

-Amog 3, “Long Week” —del disc Among 3 (Fresh Sound New Talent, 2006).<

-Pat Martino, “Impressions” —del disc Cream (32 Jazz, 1997).

I per acabar… “Early Autum”, de Woody Herman Orchestra —del disc Blowin’ Up A Storn: The Colubia Years 1945-1947 (Legacy, 2001).

Agraïments: Dani Comas (Festival de Jazz de Banyoles), Víctor Correa, Juan Ortiz i Yahvé de la Cavada.

Foto: Nils Wogram i Simon Nabatov (www.nilswogram.com).

<Bad Music Jazz és el programa de jazz de la factoria Bad Music, codirigit i copresentat per Olga Àbalos i Martí Farré. www.badmusicjazz.blogspot.com.es.


Opiniones

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.Los campos obligatorios están marcados con *


Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.