BAD MUSIC JAZZ #95

Una de freda i una de calenta. La mala notícia és que l’autoritat competent, a Barcelona, segueix posant entrebancs al normal desenvolupament de la música en viu en els locals de petit format. La bona notícia és la retirada de la normativa que impedia que en vols europeus els músics portessin els seus instruments com a equipatge de mà (aquí podeu llegir la ressolució del Parlament Europeu: http://www.fim-musicians.org/posts/2014-02-eu-parl-adopts-
regulation?lang=es). D’aquest i altres apunts en parlem al programa d’aquesta setmana.
Un músic que va esdevenir l’alma mater del Big Bang, Luca Tondena, presenta un treball. A Bad Music Jazz número 95 el radíem juntament amb les novetats de Kaja Draksler i Agente 53210. També us informem de l’agenda dels pròxims dies i acabem amb una peça de Lou Bennett.

Malauradament no som perfectes i en el programa d’aquesta setmana hem ficat la pota denunciant un tancament i una denuncia que no ha passat mai. Des d’aquí les nostres sinceres disculpes a la gent del Big Bang Bar.

————————————————————————————-
(CAST) Una de cal y una de arena. La mala noticia es que la autoridad competente, en Barcelona, sigue poniendo cortapisas al normal devenir de la música en vivo en los locales de pequeño formato. La buena noticia es la anulación de la norma que impedía que en vuelos europeos los músicos llevasen sus instrumentos como equipaje de mano (aquí podeis leer la resolución del Parlamento Europeo: http://www.fim-musicians.org/posts/2014-02-eu-parl-adopts-regulation?lang=es). De este i de otros apuntes hablamos en el programa de esta semana.
Un músico que llegó a ser el alma mater del Big Bang, Luca Tondena, presenta un trabajo. En Bad Music Jazz número 95 lo radiamos junto con las novedades de Kaja Draksler y Agente 53210. También os informamos de la agenda de los próximos días y acabamos con una pieza de Lou Bennett.

Por desgracia no somos perfectos y en el programa de esta semana hemos metido la pata denunciando un cierre y una denuncia que no han pasado nunca. Desde aquí nuestras más sinceras disculpas a la gente del Big Bang Bar.

Tracklist:

-The Rat Pack, “Fly me to the Moon” —del disc An Evening with The Rat Pack (Red Cab, 2012)
-Josetxo Goia-Aribe , “Urdin Txori” —del disc La Orquesta Jamalandruki (autoeditat, 2009).
-Luca Tondena, “El paso” —del disc The Road to Ithaca (Laborie Jazz, 2013).
-Agentse 53210, “Cianuro mon amour” —del disc Agente 53210 (Discordian, 2014).
-Kaja Draksler, “I Walked Into Yesterday” —del disc The Lives Of Many Others (Clean Feed, 2013).
-Original Jazz Orquestra (OJO) & David Pastor, “All Of Me” —a: http://www.youtube.com/watch?v=CRxTLaNkBg
-Sin Anestesia, “Esto ya no es una cafetería (y está lloviendo)” —del disc En directo (Discordian, 2011).

I per acabar... “I Remember Sonny”, de Lou Bennett —del disc Enfin! (RCA, 1963).

Agraïments: Luca Tondena, Agente53210, Taller de Músics i Vicens Martín.

Foto: Luca Tondena Quartet (foto: http://lucatondenatrio.blogspot.com.es/).

Bad Music Jazz és el programa de jazz de la factoria Bad Music, codirigit i copresentat per Olga Àbalos i Martí Farré. www.badmusicjazz.blogspot.com.es.

Please follow and like us: