BAD MUSIC JAZZ #128: Especial 17è Festival de Jazz de Vic (I) amb entrevista a Albert Bover. I a més: Metrinova i Vincent Courtois.

Albert Bover (Barcelona, 1964) és sens dubte un dels grans pianistes del nostre jazz, un músic de sensibilitat exquisida que s’ha tutejat amb els grans i ha contribuït fer més gran la seva generació, la dels Benitez, Canela, Xirgu, Rossy, Raspall, Ferrer, De Diego i un llarg etcètera. Sorneguer, parsimoniós i inconformista, Bover obre avui el 17è Voll-Damm Festival de Jazz de Vic amb el tradicional pianíssim d’inauguració del certamen osonenc. Al programa d’aquesta setmana entrevistem a Albert Bover.

A Bad Music Jazz número 128 repassem la resta del cartell de la primera setmana del festival vigatà i escoltem les novetats de Metrinova i Vicent Courtois.

————————————————————————————-

(CAST) Albert Bover (Barcelona, 1964) es sin duda uno de los grandes pianistas de nuestro jazz, un músico con una sensibilidad exquisita que se ha tuteado con los grandes y contribuido a engrandecer a su generación, la de los Benitez, Canela, Xirgu, Rossy, Raspall, Ferrer, De Diego y un largo etcétera. Socarrón, parsimonioso e inconformista, Bover abre hoy el 17º Voll-Damm Festival de Jazz de Vic con el tradicional pianíssim de inauguración del certamen osonense. En en programa de esta semana entrevistamos a Albert Bover.
En Bad Music Jazz número 128 también repasamos el resto del cartel de la primera semana del festival vicense y escuchamos las novedades de Metrinova y Vincent Courtois.

Tracklist:
-Metrinova, “Els pòtols rítmics” —del disc Vol 0 (autoeditat, 2015).
-Vincent Courtois, “Freaks” —del disc West (La Buissonne, 2015).
-Albert Bover Trio, “Infant Blues” —del disc Live in Jamboree (Mas i Mas Records, 1998).
-Albert Bover Trio, “Nosferatu” —del disc Bilbon Bizi-Bizian / Live in Bilbao (Jazzon! / Moskito Rekords, 2012).
-Horacio Fumero & Albert Bover, “Carancho” —del disc Caminhos cruzados (Contrabaix / Karonte, 2008).
-Albert Bover Trio, “Esmuc Blues” —del disc homònim (Fresh Sound New Talent, 2001).
-Side A, “Virano” —del disc In The Abstract (Not Two, 2014).
-IEP!, “Michel Lotito” —del disc IEP! (autoeditat, 2013).
-Agustí Fernández Líquid Trio, “Quasi al final” —del disc Primer dia i última nit (Sirulita, 2013).

I per acabar… “Magic Puma”, d’Albert Cirera, intepretada pel Free Art Ensamble, al disc Free Art Ensamble + Agustí Fernández (autoeditat, 2012).

Agraïments: Albert Bover, Alda Rodríguez, Joan Godayol “Gudi” i Miquel Alemany (Voll-Damm Festival de Jazz de Vic), Ildefons Alonso, Elena Vives, Agustí Fernández, Ivo Sans i Dani Álvarez.

Foto: Albert Bover (Dani Álvarez).

Bad Music Jazz és el programa de jazz de la factoria Bad Music, dirigit per Martí Farré i copresentat per Olga Àbalos i Martí Farré.

Please follow and like us:
error

Leave a Comment

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.