BAD MUSIC JAZZ #130: Lluc Casares, Chris Lightcap, Bindu, Bruno Ruder, Charles Lloyd i un clàssic de Chico Hamilton.

Escrito por el 21/05/2015

Encara no ha fet els 25 anys però ja ha tocat amb gent com Phil Woods, John Faddis i Arturo Sandoval, ha rebut guardons i, el que és més important, ha debutat amb un disc d’alçada. Lluc Casares (Barcelona, 1990) és un magnífic saxofonista errant, autor d’un treball amb companys de viatge que sona al programa d’aquesta setmana. Les altres novetats que punxem són les d’un protagonista del jazz d’avantguarda novaiorquès —Chris Lightcap—, un trio llunàtic del nostre jazz —Bindu—, un pianista explorador de l’altra banda dels Pirineus —Bruno Ruder— i un tòtem del jazz de tots els temps amb una nova obra catedralícia sota el braç: el grandíssim Charles Lloyd.

A Bad Music Jazz número 130 també repassem l’agenda dels pròxims dies, posant l’accent en els festivals de La Garriga i Banyoles, i acabem amb un clàssic del gran Chico Hamilton.

————————————————————————————-

(CAST) Todavía no ha cumplido los 25 pero ya ha tocado con gente como Phil Woods, John Faddis i Arturo Sandoval, ha sido galardonado y, lo que es más importante, ha debutado con un disco de categoría. Lluc Casares (Barcelona, 1990) es un magnífico saxofonista errante, autor de un trabajo con compañeros de viaje que suena en el programa de esta semana. Las otras novedades que pinchamos son las de un protagonista del jazz de vanguardia neoyorquino —Chris Lightcap—, un trío lunático de nuestro jazz —Bindu—, un pianista explorador al otro lado de los Pirineos —Bruno Ruder— y un tótem del jazz de todos los tiempos con una nueva obra catedralicia bajo el brazo: el grandísimo Charles Lloyd.
En Bad Music Jazz número 130 también repasamos la agenda de los próximos días, poniendo el acento en los festivales de La Garriga y Banyoles, y acabamos con un clásico del gran Chico Hamilton.

Tracklist:
-Lluc Casares, “AH Basic it’s not the same (than the good old Euroshopper days)” —del disc Red (Temps Record, 2015).
-Chris Lightcap’s Bigmouth, “Nine South” —del disc Epicenter (Clean Feed, 2015).
-Bindu, “La Mare de Déu de Minsk” —del disc El dibuixant que sent visions (Hot Blues Records, 2014).
-Bruno Ruder, “Yojimbo” —del disc Lisières (La Buissone, 2014).
-Charles Lloyd, “River” —del disc Wild Man Dance (Blue Note, 2015).
-Eivind Opsvik, “Quickstep” —del disc Overseas (Fresh Sound New Talent, 2002).
-Bernat Font, “Rotten Fruit” —del disc Out for a While (Swit Records, 2013).

I per acabar… “El toro”, de Chico Hamilton —del disc Passin’ Thru (Impulse!, 1963).

Agraïments: Lluc Casares, Temps Record, Festival de Jazz de La Garriga i Fem Jazz! – Festival d’Emergències Musicals de Banyoles.

Foto: Charles Lloyd (autor de la fotografia no trobat. Si teniu informació escriviu-nos sisplau a: badmusicjazz@scannerfm.com. Gràcies).

Bad Music Jazz és el programa de jazz de la factoria Bad Music, dirigit per Martí Farré i copresentat per Olga Àbalos i Martí Farré.


Opiniones

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.Los campos obligatorios están marcados con *


Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.


Canción actual

Title

Artist