Canción actual

Title

Artist


Marco Mezquida ens parla del nou disc del seu trio amb Bill McHenry, i a més: Malaclypse Sax Quartet, Charlie Hunter i Jim Hall.

Escrito por el 26/11/2015

Cantabile (FSNT) és el títol del segon disc del Marco Mezquida Trio, que aquest cop compta a més amb un col·laborador de luxe: el saxofonista Bill McHenry. Al programa d’aquesta setmana gaudim del privilegi de gaudir, gairebé en primícia, d’una peça llarga d’aquest esperat treball. Amb el mateix Marco Mezquida parlem d’aquest CD i del concert de presentació que se celebrarà avui al Conservatori del Liceu, en el marc del 47 Voll-Damm Festival Internacional de Jazz de Barcelona. I aprofitem l’avinentesa per recuperar una peça de la discografia de Bill McHenry.
A Bad Music Jazz número 142 també escoltem les novetats del Malaclypse Sax Quartet i del trio de Charlie Hunter, repassem l’agenda dels pròxims dies amb música de Mikkel Ploug i acabem amb un clàssic del gran Jim Hall, en un extraordinari duet amb Ron Carter.

————————————————————————————-

(CAST) Cantabile (FSNT) es título del segundo disco del Marco Mezquida Trio, que esta vez cuenta además con un colaborador de lujo: el saxofonista Bill McHenry. En el programa de esta semana disfrutamos del privilegio, casi en primicia, de una larga pieza de este esperado trabajo. Con el propio Marco Mezquida hablamos de este CD y del concierto de presentación que tendrá lugar hoy en el Conservatorio del Liceu, en el marco del 47 Voll-Damm Festival Internacional de Jazz de Barcelona. Y aprovechamos la ocasión para recuperar una pieza de discografía de Bill McHenry.
En Bad Music Jazz número 142 también escuchamos las novedades del Malaclypse Sax Quartet y del trío de Charlie Hunter, repasamos la agenda de los próximos días con música de Mikkel Ploug y terminamos con un clásico del gran Jim Hall, en un extraordinario dúo con Ron Carter.

Tracklist:
-Marco Mezquida Trio + Bill McHenry, “Radiohead Montsant Elevation” —del disc Cantabile (Fresh Sound New Talent, 2015).
-Ethan Iverson, Bill McHenry, Reid Anderson, Jeff Williams, “The Look of Love” —del disc Live at Smalls (Fresh Sound New Talent, 2000).
-Ben Sidran, “Back Nine” —del disc Don’t Cry for No Hipster (Bonsaï Music / Harmonia Mundi, 2012).
-Malaclypse Sax Quartet, “Sinister Dexter has a Broken Spirometer” —del disc Why Cabbage? (Discordian, 2015).
-Charlie Hunter Trio, “Pho-Kus-On-Ho-Ho-Kus” —del disc Let The Bells Ring On (autoeditat, 2015).
-Mikkel Ploug Trio, “Neukölln” —del disc Fernweh (Fresh Sound New Talent, 2009).

I per acabar… “Prelude to a Kiss”, de Duke Elllington, interpretat per Jim Hall – Ron Carter Duo —al disc Alone Together (Milestone, 1972).

Agraïments: Joan Ventosa (Bad Music), Marco Mezquida, Xènia Rafí i Francesc Xavier Sánchez (Voll-Damm Festival Internacional de Jazz de Barcelona), Pere Pons i Marta Solé (Jamboree Jazz Club Festival).

Foto: d’esq. a dreta: Carlos Falanga, Marko Lohikari, Marco Mezquida i Bill McHenry (autor desconegut / marcomezquida.com).

Bad Music Jazz és el programa de jazz de la factoria Bad Music, dirigit per Martí Farré i copresentat per Olga Àbalos i Martí Farré. .


Opiniones

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.Los campos obligatorios están marcados con *


Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.