Giulia Valle Líbera, Nate Wooley, Miguel Salvador, Orrin Evans, Sabina Witt i un clàssic de Louis Armstrong.

Escrito por el 10/12/2015

Giulia Valle (San Remo, Itàlia, 1972) és una de les compositores i intèrprets més singulars del nostre jazz, una músic capaç de bastir un univers sonor —i conceptual— propi en el qual conflueixen elements proced ents de les moltes influències que atresora. La música de la contrabaixista Giulia Valle és com un immens collage amb microfragments de genialitat, amb detalls de tota mena, com si fos una tela amb diferents capes de colors. És la que podem trobar en una nova proposta que ha anomenat Líbera i que escoltem al programa d’aquesta setmana.
A Bad Music Jazz número 144 ens fem ressò de més novetats: les del trompetista Nate Wooley, el guitarrista Miguel Salvador, el pianista Orrin Evans i la cantant Sabina Witt. També repassem l’agenda dels pròxims dies i acabem amb un clàssic de l’immortal Louis Armstrong.

————————————————————————————-

(CAST) Giulia Valle (San Remo, Italia, 1972) es una de las compositoras e intérpretes más singulares de nuestro jazz, una músico capaz de concebir un universo sonoro —y conceptual— propio en el que confluyen elementos procedentes de las muchas influencias que atesora. La música de la contrabajista Giulia Valle es como un inmenso collage con microfragmentos de genialidad, con detalles de todo tipo, como si se tratara de un lienzo con diferentes capas de colores. Es la que podemos encontrar en un nuevo proyecto que ha titulado Líbera y que suena en el programa de esta semana.
En Bad Music Jazz número 14 escuchamos más novedades: las del trompetista Nate Wooley, el guitarrista Miguel Salvador, el pianista Orrin Evans y la cantante Sabina Witt. También repasamos la agenda de los próximos días y acabamos con un clásico del inmortal Louis Armstrong.

Tracklist:
-Giulia Valle, “La Purée” —del disc Líbera (Temps Record, 2015).
-Giulia Valle, “Nadie” —del disc Líbera (Temps Record, 2015).
-Nate Wooley Quintet, “Delfeayo’s Dilemma” —del disc (Dance) To the Early Music (Clean Feed, 2015).
-Miguel Salvador Trío, “Santuario” —del disc Código (Errabal, 2015).
-Orrin Evans, “Autumn Leaves” —del disc The Evolution of Oneself (Smoke Sessions Records, 2015).
-Sabina Witt, “Penúltimos pensamientos II” —del disc Chiquilladas pintorescas (Jazz Granollers, 2015).
-Bill McHenry, “Idea Number One” —enregistrament en viu a la sala Robadors 23 (Barcelona, 2015), per Maxibiza, aquí.

I per acabar… “Saint Louis Blues”, de W.C. Handy, intepretat per Louis Armstrong i la seva orquestra el 1929 —al disc Sachtmo and Sacht (Underground Inside Records, 2013).

Agraïments: Joan Ventosa (Bad Music), Giulia Valle, Rosa Galbany (Galbany Produccions), Errabal i Sabina Witt.

Foto: Giulia Valle (Joan Cortès).

Bad Music Jazz és el programa de jazz de la factoria Bad Music, dirigit per Martí Farré i copresentat per Olga Àbalos i Martí Farré.


Opiniones

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.Los campos obligatorios están marcados con *


Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.


Canción actual

Title

Artist