D’Andrea/Bennink/Douglas, Five In Orbit, Luis Perdomo, Carrasco/Galiana/Tejero i un clàssic d’Oliver Nelson

Escrito por el 04/03/2016

BAD MUSIC JAZZ #150

Arribar al programa número 150 és, creiem, un motiu més que suficient per fer uns brindis a la salut de tots els qui feu i heu fet possible aquest humil espai de ràdio durant gairebé un lustre: els companys de l’associació cultural Bad Music —la famosa factoria— i d’Scanner FM —l’emissora que tant amablement ens acull—; els col·laboradors com Pachi Tapiz —l’alma mater del web Tomajazz— i Joan Cortès —l’autor d’algunes de les magnífiques fotografies que han il·lustrat alguns posts—; i els tècnics —el José Manuel Abadías, a Ràdio L’Hospitalet, el José Luís Martín, la Mónica Fernández i el Joan Ventosa, de Bad Music, i el David Camilleri i l’Andrei Vlad, d’Scanner Fm.
No volem oblidar-nos tampoc de tots els qui ens feu arribar les vostres propostes i suggeriments —discogràfiques, mànagers, festivals, agències de premsa, etc.— ni, sobretot, dels músics i els aficionats, en general, sense els quals no hi hauria programes de ràdio ni res que s’hi assembli. Un agraïment especial, també, a l’Olga Àbalos, no només per la seva gran vàlua com a periodista musical i com a persona, sinó també per ser qui va instruir en l’art de la ràdio a qui escriu habitualment aquestes ratlles.
I per celebrar aquesta fita, us oferim una programa amb un seguit de novetats vinculades en alguns casos al 35 Festival Jazz Terrassa: el trio Franco d’Andrea, Han Bennink i Dave Douglas, Five In Orbit, Luis Perdomo i l’encontre entre Paloma Carrasco, Ricardo Tejero i Josep Lluís Galiana.
A Bad Music Jazz número 150 també repassem l’agenda dels pròxims dies i acabem amb un clàssic, “Stolen Moments”, d’Oliver Nelson, que va ser la primera peça que va sonar al programa número 1 de BMJ.

————————————————————————————-

(CAST) Llegar al programa número 150 es, creemos, motivo más que suficiente para brindar a la salud de todos los que hacéis o habéis hecho posible este humilde espacio de radio durante casi un lustro: los compañeros de la asociación cultural Bad Music —la famosa factoría— y de Scanner FM —la emisora que tan amablemente nos acoge—; los colaboradores como Pachi Tapiz —alma mater del web Tomajazz— y Joan Cortès —autor de algunas de las magníficas fotografías que han ilustrado algunos posts—; y los técnicos —José Manuel Abadías, en Ràdio L’Hospitalet, José Luis Martín, Mónica Fernández y Joan Ventosa, de Bad Music, y David Camilleri y Andrei Vlad, de Scanner FM.
No queremos olvidarnos tampoco de todos los que nos hacéis llegar vuestras propuestas y sugerencias —discográficas, mánagers, agencias de prensa, etc.— ni, sobre todo, de los músicos y los aficionados, en general, sin los cuales no habría programas de radio ni nada parecido. Un agradecimiento especial a Olga Àbalos, también, no solo por su valía como periodista musical y como persona, sino por ser quien instruyó en el arte de la radio a quien habitualmente escribe estas líneas.
Y para celebrar este hito, os ofrecemos un programa con una serie de novedades en algunos casos vinculadas al 35 Festival Jazz Terrassa: el trío Franco d’Andrea, Han Bennink y Dave Douglas, Five In Orbit, Luis Perdomo y el encuentro entre Paloma Carrasco, Ricardo Tejero y Josep Lluís Galiana.
En Bad Music Jazz número 150 también repasamos la agenda de los próximos días y acabamos con un clásico, “Stolen Moments”, de Oliver Nelson, que fue el primer tema que sonó en el programa número 1 de BMJ.

Tracklist:
-David Pastor & Pere Foved, “El del Llasn” —del disc Camins dispars (Omix, 2011).
-Franco d’Andrea , “Two Colors” —del disc Three Concerts (Parco della Musica Records, 2015).
-Five In Orbit, “La fi del nus” —del disc Tribulus Terrestris (Fresh Sound New Talent, 2016).
-Carles Benavent, “Madrid” —del disc Agüita que corre (Nuevos Medios, 1995).
-Luis Perdomo, “Old City” —del disc Twenty-Two (Hot Tone Music, 2015).
-Paloma Carrasco, Josep Lluís Galiana & Ricardo Tejero, “Silent Rites” —del disc Quorum (Alina, 2016)
-Josep Maria Balanyà, “Don’t Mind” —del disc homònim (Laika, 2015).
-Raynald Colom, “África” —del disc My Fifty One Minuts (Fresh Sound New Talent, 2004).

I per acabar… “Stolen Moments”, d’Oliver Nelson —del disc The Blues and The Abstract Truth (Impulse!, 1961 [2010]).

Agraïments: Joan Ventosa (Bad Music), Montse Sánchez (Chroma Prod), Josep Lluís Galiana, Alina Records i Susanna Carmona i Olga Àbalos (Jazz Terrassa).

Foto: Han Bennink (Elio Guidi).

Bad Music Jazz és el programa de jazz de la factoria Bad Music, dirigit per Martí Farré i copresentat per Olga Àbalos i Martí Farré.


Opiniones

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.Los campos obligatorios están marcados con *


Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.


Canción actual

Title

Artist