Canción actual

Title

Artist


Juan de Diego, Aruán Ortiz, Gonzalo del Val, Paul Dunmall, Galiana/Sánchez, Charles McPherson i Mezz Mezzrow.

Escrito por el 21/04/2016

BAD MUSIC JAZZ #152

Company de viatge de Paul Rogers i Keith Tippett, membre de la London Jazz Composers Orchestra, el britànic Paul Dunmall és un dels noms emblemàtics de l’escena del jazz d’avantguarda de la capital del Regne Unit. Dunmall, que també ha treballat amb músics de folk i ha pertanyut a la Divive Light Mission, un moviment espiritual de tendència hinduista, va publicar a finals del 2015 un àlbum tituat Mandalas in the Sky. Al programa d’aquesta setmana n’escoltem un tema.
A Bad Music Jazz número 152 també ens fem ressò de les novetats de tres trios de primera categoria: els de Juan de Diego, Aruán Ortiz i Gonzalo del Val. Els nous treballs del duet Aires, format per Javier Galiana i Julián Sánchez, i el quartet que encapçala Charles McPherson completen la llista de novetats d’una emissió en la qual també repassem l’agenda dels pròxims dies i acabem amb un clàssic jazzístic-literari: “Really the Blues”, de Mezz Mezzrow.
Bona diada de Sant Jordi a tothom!

————————————————————————————-

(CAST) Compañero de viaje de Paul Rogers y Keith Tippett, miembro de la London Jazz Composers Orchestra, el británico Paul Dunmall es uno de los nombres emblemáticos de la escena del jazz de vanguardia de la capital del Reino Unido. Dunmall, que también ha trabajado con músicos de folk y ha pertenecido a la Divine Light Mission, un movimiento espiritual de tendencia hinduista, publicó a finales de 2015 un álbum titulado Mandalas in the Sky. En el programa de esta semana escuchamos un tema.
En Bad Music Jazz número 152 también ponemos el foco en las novedades de tres tríos de campanillas: los de Juan de Diego, Aruán Ortiz y Gonzalo del Val. Los nuevos trabajos del dúo Aires, formado por Javier Galiana y Julián Sánchez, y el cuarteto de Charles McPherson completan la lista de novedades de una emisión en la que también repasamos la agenda de los próximos días y acabamos con un clásico jazzístico-literario: “Really the Blues”, de Mezz Mezzrozw.
¡Feliz día del libro a todo el mundo!

Tracklist:
-Evan Paker, Agustí Fernández , “Parte 1” —del disc The Voice is One (Not Two, 2012).
-Juan de Diego Trio, “Cromlech” —del disc Uda Labur Hori (Errabal, 2015).
-Aruán Ortiz Trio, “Caribbean Vortex / Hidden Voices” —del disc Hidden Voices (Intakt, 2016).
-Gonzalo del Val, “Balada para Mauro” —del disc Koiné (Fresh Sound New Talent, 2016).
-Paul Dunmall, “Finding It” —del disc Mandalas in the Sky (Babel Label, 2015).
-Air3s, “Cadáver exquisito” —del disc Volúmen 3 (Underpool, 2016).
-Charles McPherson Quartet, “Nature Boy” —del disc Love Walked In (Quadrant, 2015).
-Chris Potter, fragment d’una actuació al Blue Note de Milà (2012), aquí.

I per acabar… “Really the Blues”, al disc The Mezz Mezzrow Collection 1928-55, de DDAA (Fabulous, 2016).

Agraïments: Joan Ventosa (Bad Music), Juan de Diego, Gonzalo del Val, Josep Ramon Jové (Quadrant), Errabal i Alda Rodríguez, Joan Godayol “Gudi” i Miquel Alemany (Voll-Damm Festival Jazz Vic).

Foto: Paul Dunmall (Garry Corbett).

Bad Music Jazz és el programa de jazz de la factoria Bad Music, dirigit per Martí Farré i copresentat per Olga Àbalos i Martí Farré.


Opiniones

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.Los campos obligatorios están marcados con *


Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.