Canción actual

Title

Artist


Entrevista a Ivo Sans, i a més: Festival Jazz Vic, Víctor de Diego, Mike Fletcher, Roy Nathanson, Miles/Prince.

Escrito por el 05/05/2016

BAD MUSIC JAZZ #153

Format a Brussel·les, el bateria i artista plàstic Ivo Sans (Barcelona, 1976) va recalar a la seva ciutat nadiua a finals de la primera dècada del segle XXI amb la intenció de continuar una carrera artística que havia iniciat vuit anys enrere a la capital belga sota el mestratge de músics com ara Ben Sluijs i Erik Vermeulen. A la ciutat dels prodigis ha contribuït a la fundació de la FAE i ha treballat amb músics com Agustí Fernández i la bailaora Sònia Sánchez. També ha fundat un quartet de nom impronunciable, a cavall de l’avantguarda i el jazz més canònic, amb el qual acaba de publicar el seu tercer treball. Amb motiu del nou disc de Ivo Sans Convida —com es coneix el quartet ISCCJMKMB—, i també del concert que Sans oferirà demà al 18è Voll-Damm Festival Jazz Vic amb Evan Parker i Agustí Fernández, parlem amb Ivo Sans al programa d’aquesta setmana.
A Bad Music Jazz número 153 també repassem la programació dels pròxims dies del certamen vigatà, escoltem les novetats de Mike Fletcher Trio i dels duets de Roy Nathanson, i acabem amb un tema de Prince interpretat pel patriarca Miles Davis.

————————————————————————————-

(CAST) Formado en Bruselas, el baterista y artista plástico Ivo Sans (Barcelona, 1976) recaló en su ciudad natal a finales de la primera década del siglo XXI con la intención de continuar una carrera artística que había iniciado ocho años antes en la capital belga bajo el magisterio de músicos como Ben Sluijs y Erik Vermeulen. En la ciudad de los prodigios ha contribuido a la fundación de la FAE y ha trabajado con músicos como Agustí Fernández o la bailaora Sònia Sánchez. También ha fundado un cuarteto de nombre impronunciable, a caballo de la vanguardia y el jazz más canónico, con el que acaba de publicar su tercer trabajo. Con motivo del nuevo disco de Ivo Sans Convida —como se conoce al cuarteto ISCCJMKMB—, y también de concierto que Sans ofrecerá mañana en el 18º Voll-Damm Festival Jazz Vic con Evan Parker y Agustí Fernández, hablamos con Ivo Sans en el programa de esta semana.
En Bad Music Jazz número 153 también repasamos la programación de los próximos días del certamen vicense, escuchamos las novedades de Mike Fletcher Trio y los dúos de Roy Nathanson, y acabamos con un tema de Prince interpretado por el patriarca Miles Davis.

Tracklist:
-Underpool Collective, “Waiting for Galiana” —del disc Underpool 3 (Undeerpool, 2014).
-Víctor de Diego, “Zazpiko” —del disc Bittor (Quadrant, 2016).
-Giovanni di Domenico, Oriol Roca, “Thanks for Playing” —del disc Live in Centelles (Whatabout Music, 2015).
-Gabriel Amargant Quintet, “Esbergínies rebossades” —del disc And Now for Something Completely Different (Fresh Sound New Talent, 2015).
-Andrés Corchero i Ivo Sans —fragment de l’espectacle Sense respostes, al MACBA (Barcelona, 2015). aquí.
-ISCCJMKMB, “Ir or Out” —del disc Adorno (autoeditat, 2015).
-ISCCJMKMB, “Pasquology” —del disc Adorno (autoeditat, 2015).
-ISCCJMKMB, “Johannes Nästesjö” —del disc Adorno (autoeditat, 2015).
-Sònia Sánchez, Agustí Fernández, Ivo Sans (SAI Trio) —fragment d’una actuació al Centre Cívic Can Deu (Barcelona, 2013), aquí.
-Agustí Fernández, Ilan Manouach, Ivo Sans, “36-42” —del disc Wry (autoeditat, 2013).

-ISCCJMKMB, «Pool Splash», del disc Adorno (autoeditat, 2015).
-Mike Fletcher Trio, “Perhaps Sing a Song” —del disc Vuelta (Stoney Lane, 2015).
-Roy Nathanson & Arturo O’Farrill, “Ida Lupino” —del disc Nearness and You. Duets and Improvisations by Roy Nathanson & Friends at The Stone (Clean Feed, 2016).

I per acabar… “Penetration”, de Prince, interpretat per Miles Davis —al DVD At La Villette (JVC, 2001).

Agraïments: Joan Ventosa (Bad Music), Ivo Sans, Elena Márquez, Víctor de Diego, Joan Ramon Jové (Quadrant), Underpool, bar La Pepita (Barcelona) i Alda Rodríguez, Joan Godayol “Gudi” i Miquel Alemany (Voll-Damm Festival Jazz Vic).

Foto: Ivo Sans (Elena Márquez).

Bad Music Jazz és el programa de jazz de la factoria Bad Music, dirigit per Martí Farré i copresentat per Olga Àbalos i Martí Farré.


Opiniones

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.Los campos obligatorios están marcados con *


Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.