Canción actual

Title

Artist


Celebrem els 35 anys del JazzMan i escoltem a Pere Ferré, Jozef Dumoulin, Ping Machine, Os Meus Shorts, Gonzalo Levin i Dino Saluzzi

Escrito por el 11/07/2014

BAD MUSIC JAZZ #111

Situat al carrer de Roger de Flor entre Provença i Rosselló, el Jazz Man pot presumir de ser el club de jazz que porta més anys obert, de forma ininterrompuda, a Barcelona. 35 anys es compleixen aquesta setmana d’ençà que va obrir un dia de juliol del 1979 amb un propòsit ben senzill: obrir les portes als tots aquells que els agrada gaudir d’un bon beuratge amb una mica de jazz de fons, ja siguin aficionats, músics, gent del sector del jazz o simplement veïns del barri de la Dreta de L’Eixample. A banda de l’excel·lent selecció musical que sona de fons, al Jazz Man també és possible escoltar de tant en tant propostes en viu, formacions petites que toquen a l’escenari més càlid de la ciutat comtal: l’altell. Al programa d’aquesta setmana felicitem als amics del Jazz Man, en especial al seu amo, l’irreductible David Toribio, escoltant una peça d’un dels clients més il·lustres del local: l’històric pianista Pere Ferré.
A Bad Music Jazz número 111 també escoltem les novetats de Jozef Dumoulin, Ping Machine, Os Meus Shorts i Gonzalo Levin, parlem de Mats Gustafson, amb motiu de la seva presència al festival SIRGA, repassem la resta de l’agenda dels pròxims dies i acabem amb un clàssic de Dino Saluzzi.

————————————————————————————-

(CAST) Situado en la calle Roger de Flor entre Provença y Rosellón, el Jazz Man puede presumir de ser el club que lleva más años abierto, de forma ininterrumpida, en Barcelona. 35 años se cumplen esta semana desde que abrió un día de julio de 1979 con una aspiración bien sencilla: abrir las puertas a todos aquellos a los que les gusta disfrutar de un buen brebaje con un poco de jazz de fondo, ya sean aficionados, músicos, gente del sector del jazz o simplemente vecinos de la Dreta de L’Eixample. Al margen de la excelente selección musical que suena de fondo, en el Jazz Man también es posible escuchar de vez en cuando propuestas en vivo, formaciones de pequeño formato que tocan en el escenario más cálido de la ciudad condal: el altillo. En el programa de esta semana felicitamos a los amigos del Jazz Man, en especial a su dueño, el irreductible David Toribio, escuchando una pieza de uno de los clientes más ilustres del local: el histórico pianista Pere Ferré.
En Bad Music Jazz número 111 también escuchamos las novedades de Jozef Dumoulin, Ping Machine, Os Meus Shorts y Gonzalo Levin, hablamos de Mats Gustafson, con motivo de su presencia en el festival SIRGA, repasamos el resto de la agenda de los próximos días y acabamos con un clásico de Dino Saluzzi.

Tracklist:
-Pere Ferré Trio, “Speak Low” —del disc Secret Love (Fresh Sound, 2001).
-Jozef Dumoulin, “Sungloves” —del disc A Fender Rhodes Solo (Beejazz, 2014).
-Ping Machine, “Trona 12pm” —del disc Encore. Live au Petit Faucheux (Neuklang, 2013).
-Ping Machine, “Trona 6pm & 12am” —del disc Encore. Live au Petit Faucheux (Neuklang, 2013).
-Os Meus Shorts, “Metal Glass” —del disc Os Meus Shorts II (Bankrobber, 2014).
-Gonzalo Levin, “Añoranzas montevideanas” —del disc Gonzalo Levin Octeto (Whatabout Music, 2014).
-Mats Gustafsson, “Torpavisa / Angels” —del disc Catapult (Doubtmusic, 2005).
-Benny Golson, “Yesterdays” —del disc Groovin’ With Golson (New Jazz, 1969).

I per acabar… “Minguito,” de Dino Saluzzi —del disc Ríos (Intuition, 1995), de Dino Saluzzi, David Friedman & Anthony Cox.

Agraïments: David Toribio (Jazz Man), Joan Cortès i Pere Pons (Mas i Mas) i Núria Llorach i Carme Saldó (Culturae).

Foto: La barra del Jazz Man (Exiba / http://jazzmanbarcelona.blogspot.com.es/).

Bad Music Jazz és el programa de jazz de la factoria Bad Music, codirigit i copresentat per Olga Àbalos i Martí Farré. www.badmusicjazz.blogspot.com.es.

 


Opiniones

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.Los campos obligatorios están marcados con *


Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.