Contra la crisi: jazz! A més: entrevistem a Matthew Simon, escoltem les novetats d’Eva Novoa i Filthy Habits Ensemble i acabem amb Lionel Hampton.

Escrito por el 10/07/2013

DARRER PROGRAMA DE LA II TEMPORADA. BAD MUSIC JAZZ # 78 (# 40 a Scanner FM i de la II temporada):

Tot el que comença s’acaba, i la II temporada de Bad Music Jazz —la primera als micròfons d’Scanner FM— arriba a la seva fi amb aquesta emissió. Bad Music Jazz ha conviscut des de la seva gènesi sota el jou d’aquesta crisi —d’aquesta estafa— que s’endú per davant i sense pietat un munt de sales, festivals, programacions, mitjans, etc. I malgrat tot, encara hi ha avui gent que s’atreveix a posar en marxa iniciatives jazzístiques. Al programa de comiat de la II temporada hem parlat amb Deme Gómez, de la revista La Ruta del JAZZ, Albert Cirera, del certamen Estival de Jazz, i Guifré, del bar La Ramona, tres exemples d’activisme contra tot pronòstic.

També durant aquest funest curs, el trompetista Matthew Simon ha publicat el primer disc sota el seu nom —Continental Blues (Temps Record)— després de gairebé quatre dècades de reconeguda activitat professional. A Bad Music Jazz número 78 l’entrevistem. També escoltem les novetats de Eva Novoa i Filthy Habits Ensemble, i acabem amb una versió de “On The Sunny Side Of The Street” a càrrec del gran Lionel Hampton.

Moltes gràcies a tots els nostres oients, amics i col·laboradors! Ens retrobem el setembre! Bon estiu!

————————————————————————————-

(CAST) Todo lo que empieza acaba, y la II temporada de Bad Music Jazz —la primera en los micrófonos de Scanner FM— llega a su fin con esta emisión. Bad Music Jazz ha convivido desde sus orígenes bajo el yugo de esta crisis —de esta estafa— que se lleva por delante un montón de salas, festivales, programaciones, medios, etc. Y a pese a todo, aún hoy hay gente que se atreve a poner en marcha iniciativas jazzísticas. En el programa de despedida de la II temporada hemos hablado con Deme Gómez, de la revista La Ruta del JAZZ, Albert Cirera, del certamen Estival de Jazz, y Guifré, del bar La Ramona, tres ejemplos de activismo contra viento y marea.

También durante este funesto curso, el trompetista Matthew Simon ha publicado el primer disco bajo su nombre —Continental Blues (Temps Record)— tras casi cuatro décadas de reconocida actividad profesional. En Bad Music Jazz número 78 le entrevistamos. También escuchamos las novedades de Eva Novoa y Filthy Habits Ensemble, y acabamos con una versión de “On The Sunny Side Of The Street” a cargo del gran Lionel Hampton.

¡Muchas gracias a todos nuestros oyentes, amigos y colaboradores! ¡Nos rencontramos en septiembre! ¡Feliz verano!

Tracklist:
-Agustí Fernández & Barry Guy, “Annalisa” —del disc Some Other Place (Maya Recordings, 2009).
-Eva Nova Trio, “Tjonge” —del disc de títol homònim (Fresh Sound New Talent, 2012).
-Filthy Habits Ensemble, “Le Sax du Soldat” —del disc Plays Stravinsky. Live At Jamboree (Discordian, 2013).
-B.B. King, “The Thrill Is Gone” —del disc Completely Well (ABC, 1969).
-The Butterfield Blues Band, “Work Song” —del disc East-West (Elektra, 1966).
-Chet Baker, “My Funny Valentine” —del disc de títol homònim (Pacific, 1994).
-Sonny Rollins, “Sonnymoon for Two” —del disc A Night at the Village Vanguard (Blue Note, 1957).
-Minimal Hits, “Joga” —a: http://www.youtube.com/watch?v=24MpfoV-yX4 (2013).
-Matthew Simon, “Continental Blues” —del disc de títol homònim (Temps Record, 2012).
-Matthew Simon, “You Made Me Love You” —del disc Continental Blues (Temps Record, 2012).
-Blay Tritono, “Saura I” —del disc Clot 20 (Edigsa, 1976).

I per acabar… “On The Sunny Side Of The Street”, interpretada per Lionel Hampton al disc Jazz Collector Edition: Historical Recordings 1937-1939 (Laserlight, 1991).

Agraïments: Matthew Simon, Deme Gómez (La Ruta del JAZZ), Albert Cirera (Estival de Jazz), Guifré (bar La Ramona), Carola Ortiz i Juan Pablo Balcázar (Minimal Hits) i El Pricto (Discordian Records).

Foto: Matthew Simon.

Bad Music Jazz és el programa de jazz de la factoria Bad Music, codirigit i copresentat per Olga Àbalos i Martí Farré. www.badmusicjazz.blogspot.com.es.


Opiniones

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.Los campos obligatorios están marcados con *


Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.


Canción actual

Title

Artist