Canción actual

Title

Artist


Elisabet Raspall i Guillem Callejón (Bridges Trio) estrenen projectes amb Chris Cheek i els entrevistem. I a més: Festival de Jazz de Vic i Larry Ochs & Don Robinson

Escrito por el 02/05/2013

BAD MUSIC JAZZ #68 (#30 a ScannerFM i de la II temporada):

Amb un “Pianíssim” a càrrec del duet format per Elisabet Raspall (piano) i Chris Cheek (saxo) arrenca avui el Voll-Damm 15è Festival de Jazz de Vic, un certamen obert, divers, inquiet i singular, que ofereix sense embuts un seguit de propostes de risc, difícils de trobar en altres convocatòries de factura més convencional. Benítez-Xirgu-Monder, Albert Cirera Tres Tambors, Mari Kvien Brunvoll, Sergi Felipe, Os Meus Shorts, Three Trapped Tigers o Group Rhoda són alguns dels artistes que passaran per la capital osonenca els propers dies. A Bad Music Jazz número 68 parlem amb Elisabet Raspall del seu pianíssim d’avui i repassem el programa del festival vigatà.

El saxofonista Chris Cheek, peça fonamental del jazz novaiorquès dels 90 ençà, també tocarà els propers dies amb el Bridges Trio, una banda de reminiscències frisellianes amb la qual Cheek gravarà un disc i realitzarà una gira per Catalunya. Ens ho explica Guillem Callejón, guitarrista del trio vallesà.

Amb un tema de Larry Ochs i Don Robison, duet que podrem escoltar avui 2 de maig en concert a Barcelona, cloem l’emissió número 68 de Bad Music Jazz.

 ————————————————————————————-

 (CAST) Con un “Pianíssim” a cargo del dúo formado por Elisabet Raspall (piano) y Chris Cheek (saxo) arranca hoy el Voll-Damm 15è Festival de Jazz de Vic, un certamen abierto, diverso, inquieto y singular, que ofrece sin ambages una serie de propuestas de riesgo, difíciles de encontrar en otras convocatorias de factura más convencional. Benitez-Xirgu-Monder, Albert Cirera Tres Tambors, Mari Kvien Brunvoll, Sergi Felipe, Os Meus Shorts, Three Trapped Tigers o Group Rhoda son algunos de los artistas que pasarán por la capital osonense los próximos días. En Bad Music Jazz número 68 hablamos con Elisabet Raspall de su pianíssim de hoy y repasamos el programa del festival vicense.

El saxofonista Chris Cheek, pieza fundamental del jazz neoyorquino de los 90 a nuestros días, también tocará los próximos días con el Bridges Trio, una banda de reminiscencias frisellianas con la que Cheek gravará un disco y realizará una gira por Cataluña. Nos lo cuenta Guillem Callejón, guitarrista del trío vallesano.

Con un tema de Larry Ochs y Don Robinson, dúo que podremos escuchar hoy en concierto en Barcelona, concluimos la emisión número 68 de Bad Music Jazz.

Tracklist:

– Albert Cirera Tres Tambors, “Paco el Bala” —del disc Els Encants (Fresh Sound New Talent, 2012).

– Os Meus Shorts, “Emilia Blue” —del disc Os Meus Shorts (autoeditat, 2009).

– Gorka Benitez, David Xirgu, Ben Monder, peça sense títol —enregistrament inèdit al 36 Festival de Jazz de Vitoria-Gasteiz (2012).

– Elisabet Raspall – Chris Cheek, “Legrand Paris” —del disc El petó / The Kiss (Raspall Records, 2012).

– Elisabet Raspall – Chris Cheek, “Un xic Cheek” —del disc El petó / The Kiss (Raspall Records, 2012).

– Guillem Callejón, Dimas Corbera i Alfons Bertran, “Verdi 54” —del disc Bridges (Quadrant, 2009).

– Bridges Trio + David Soler, “Bonica” —del disc Mans (Quadrant, 2011).

– Miguel Zenón, Laurent Coq, “Talita” —del disc Rayuela (Sunnyside, 2012).

I per acabar… «The Red Tail, de Larry Ochs & Don Robinson (2013)

Agraïments: Elisabet Raspall, Guillem Callejón, Joan Gudayol, Miquel Alemany i Anna Romeu (Voll-Damm Festival de Jazz de Vic), Marta Fontanals (Arco Y Flecha), Gorka Benitez i Rosa Galbany (Galbany Produccions).

Foto: Elisabet Raspall i Chris Cheek.

 

Bad Music Jazz és el programa de jazz de la factoria Bad Music, codirigit i copresentat per Olga Àbalos i Martí Farré. www.badmusicjazz.blogspot.com.es.

 


Opiniones

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.Los campos obligatorios están marcados con *


Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.