Entrevistem a Ivan Kovacevic (5 Spots). I a més, JD Allen, Bernat Font Trio, JP Balcázar, Martínez-Samsó, Benítez-Xirgu-Monder i Tete Montoliu

Escrito por el 20/03/2013

BAD MUSIC JAZZ #63 (#25 a Scanner FM i de la II temporada):

A mig camí entre el blues i el hard bob navega amb solidesa 5 Spots, una proposta del contrabaixista Ivan Kovacevic, vell amic dels companys de Bad Music Blues. Precisament és la factoria Bad Music, a la qual tenim l’honor de pertànyer, la que organitza el proper divendres un Pocket Concert amb el quintet del quatrecordista d’origen serbi. 5 Spots reuneix a un autèntic dream team del blues i el jazz a casa nostra: David Pastor, Toni Solà, Bernat Font, Roger Gutiérrez i el propi Kovacevic. És una banda de categoria de la qual ens en parla Kovacevic.

A Bad Music Jazz número 63 comptem també amb una exclusiva: un tema del proper disc del saxofonista nord-americà JD Allen. Les novetats de Bernat Font Trio, Juan Pablo Balcázar Trío i el duet Agustí Martínez & Quicu Samsó sonen en una emissió en la qual repassem l’agenda dels propers dies —amb música de Myra Melford i el trio format per Gorka Benítez, David Xirgu i Ben Monder— i escotem a tot un clàssic del nostre jazz: Tete Montoliu.

Bad Music Jazz farà vacances la propera setmana. Bones pasqües a tothom! Ens retrobem el 3 d’abril.

————————————————————————————-

(CAST) A medio camino entre el blues y el hard bop navega con solidez 5 Spots, una propuesta del contrabajista Ivan Kovacevic, viejo amigo de los compañeros de Bad Music Jazz. Precisamente es la factoría Bad Music, a la que tenemos el honor de pertenecer, la que organiza el próximo viernes un Pocket Concert con el quinteto del cuatrocuerdista de origen serbio. 5 Spots reúne a un auténtico dream team del blues y el jazz de nuestros pagos: David Pastor, Toni Solà, Bernat Font, Roger Gutiérrez y al propio Kovacevic. Es una banda de categoría de la que nos habla Kavacevic.

En Bad Music Jazz número 63 contamos también con una exclusiva: un tema del próximo disco del saxofonista estadounidense JD Allen. Las novedades de Bernat Font Trio, Juan Pablo Balcázar Trío y el dúo Agustí Martínez & Quicu Samsó suenan en una emisión en la que repasamos la agenda de los próximos días —con música de Myra Melford y el trío formado por Gorka Benitez, David Xirgu y Ben Monder— y escuchamos a un verdadero clásico de nuestro jazz: Tete Montoliu.

Bad Music Jazz se va de vacaciones hasta la próxima semana. ¡Felices pascuas a todos y a todas! Nos reencontramos el 3 de abril.

Tracklist:
-5 Spots, “5 Spots” — enregistrament inèdit (2012).
-5 Spots, “El Faro” — enregistrament inèdit (2012).
-JD Allen, “Chagall” — avançament del seu proper disc, titulat Grace.
-Bernat Font Trio, “Rotten Fruit” — del disc Out For A While (Swit Records, 2013).
-Juan Pablo Balcázar Trío, “Nube” — del disc Rain (Fresh Sound New Talent, 2013).
-Agustí Martínez & Quicu Samsó, “Són importantes” —del disc Todos los sonidos… (Discordian, 2012).
-Myra Melford, “The Promised Land” —del disc The Guest House (Enja, 2012).
-Gorka Benitez, David Xirgu & Ben Monder, peça sense títol del projecte «Quiero Volver A Marte Otra Vez» —enregistrament inèdit en viu al 37 Festival Jazz de Vitoria – Gasteiz (2012).

I per acabar… “Some Other Blues”, interpretada per Tete Montoliu Trio al disc Per sempre Tete (Discmedi, 1997).

Agraïments: Joan Ventosa (Bad Music Blues), Ivan Kovacevic, Mauri Estruga (Estruga Artists), Swit Records, Juan Pablo Balcázar, Gorka Benitez i Rosa Maria Galbany (Galbany Produccions).

Foto: Ivan Kovacevic (www.ivankovacevic.com).

Bad Music Jazz és el programa de jazz de la factoria Bad Music, codirigit i copresentat per Olga Àbalos i Martí Farré. Badmusicjazz.blogspot.com.


Opiniones

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.Los campos obligatorios están marcados con *


Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.


Canción actual

Title

Artist