#0001 IDMEMO: A future Of Nostalgia Vol. 1-2

Escrito por el 13/05/2022

RITMES, VIGÍLIES I SONS neix amb la voluntat de compartir camins dintre de l’imprevisible món de la música electrònica contemporània, centrant-se principalment al voltant del techno més abstracte y cerebral, sense deixar de banda els paisatges i sons melòdics.

Cada programa, amb un format de sessió, estarà dedicat a un autor, un segell, un recopilatori o qualsevol argument que ens serveixi d’excusa per mostrar aquest ventall de músiques i artistes que marquen la punta de llança de l’escena actual. Sons sintètics en general poc convencionals i amb una clara tendència cap a la pista de ball, encara que no sempre de la forma més immediata possible.

#001 IDMEMO

L’estrena de RITMES, VIGÍLIES i SONS, per a SCANNER FM és una sessió formada íntegrament per temes extrets del recopilatori anomenat IDMEMO, A future of Nostalgia, Vol 1 i 2, àlbum publicat a principis de l’any 2021.

Es tracta d’un compendi amb temes de la IDM (Intelligent dance music)  dels anys 90-00, seleccionats per Vladimir Ivkovic, cap de Offen Music (Düsseldorf, Alemanya) Ivan Smagghe , cap de Les Disques de la Mort (Londres, UK).  Es tracta per tant d’un projecte col·laboratiu entre aquestes dues discogràfiques i una tercera anomenada Above Board Projects (Londres, UK).

No es tracta d’una recopilació amb voluntat exhaustiva, si no més aviat un compendi de rareses i clàssics enfocats tant a la pista de ball com a la contemplació emotiva, amb un clar posicionament als marges i límits d’allò que comercialment pot funcionar, extrets de l’experiència que tots dos varen acumular durant els anys en que treballaven en botigues de música especialitzada.

Espero que us agradi i la gaudiu, tant si l’escolteu a tot volum i ballant al costat de l’altaveu, com relaxats davant el vostre equip de so.

TRAKLIST

IDMEMO: A future Of Nostalgia Vol. 1-2

Vladimir Ivkovic & Ivan Smagghe 

Above Board Projects – UK

Desembre 2020

1.       I.F.- Kisy Loa

2.       Chapterhouse – Alpha Phase

3.       Spiritualized – Anyway That you want me 3

4.       Slowdive – In Mind (Reload Remix – The 147 Take)

5.       Funkarma – Cellullar

6.       The Black dog – Psil-cosyn

7.       7 Hurtz – Stokers Motor

8.       Beamont Hannat – Utuba (Reprised Version)

9.       Abfahrt Hinwil – Tech 7

10.   Passarani 2099 – Ixora

11.    The Marcia Blaine Shool for Girls

12.   Replicant – Analiz

13.   Zugzwang – Euphoni

14.   Beautyon – To Swing Pil


Opiniones

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.Los campos obligatorios están marcados con *


Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.


Canción actual

Title

Artist