Ivo Sans, The Curtis Brothers, Walk Tall, Agustí Fernández Liquid Trio, Victor de Diego i el gran Vinicius

Escrito por el 16/10/2013

BAD MUSIC JAZZ # 82

Com bé sabeu, de tant en tant ens agrada dedicar tot un programa a radiar novetats de tot tipus vinculades, com no, a la filosofia heterodoxa de Bad Music Jazz. Una bona prova d’aquesta diversitat estilística és la combinació del treball del combo jazzístic del bateria Ivo Sans amb el dels novaiorquesos The Curtis Brothers, el quartet helvètic-català Walk Tall, el Liquid Trio d’Agustí Fernández i el saxofonista Víctor de Diego, també en formació de tres.
A Bad Music Jazz número 82 també repassem l’agenda dels propers dies, i finalitzem amb un clàssic del gran Vinicius de Moraes, que el proper dissabte farà 100 anys que va tenir la bona pensada de néixer.

————————————————————————————-

(CAST) Como sabéis bien, de vez en cuando nos gusta dedicar un programa entero a radiar novedades vinculadas, como no, a la filosofía heterodoxa de Bad Music Jazz. Buena prueba de esta diversidad estilística es la combinación del trabajo del combo jazzístico del baterista Ivo Sans con el de los neoyorquinos The Curtis Brothers, el cuarteto helvético-catalán Walk Tall, el Liquid Trio de Agustí Fernández y el saxofonista Víctor de Diego, también en formación de tres.
En Bad Music Jazz número 82 también repasamos la agenda de los próximos días, y acabamos con un clásico del gran Vinicius de Moraes, que el próximo sábado hará 100 años que tuvo la buena idea de nacer.

Tracklist:
-Diana Krall, “When The Courtain Comes Down” —del disc Glad Rag Doll (Verve, 2012).
-Ivo Sans, “Different meanings” —del disc Darrera nit de maig a l’Heliogàbal (autoedició, 2013).
-The Curtis Brothers, “The Onge” —del disc Completion of Proof (Truth Revolution Records, 2011).
-Walk Tall, “Philly Cheesesteak” —del disc Allright Again (Unit Records, 2013).
-Agustí Fernández Liquid Trio, “Taques de sang” —del disc Primer dia i última nit (Sirulita, 2013)
-Víctor de Diego Trio, “Treijo” —del disc Tribute (Quadrant, 2013).
-Claudio Roditi, Klaus Ignatzek,Jean-Louis Rassinfosse, “Nightbird” —del disc Light in the Dark (Nagel Heyer Records, 2004).
-Jeffery Davis —fragment d’una actuació en viu a: http://jeffdavismusic.files.wordpress.com/.

I per acabar… “Samba da Bênção”, de Vinicius de Moraes, del disc Vinicius+Betanhia+Toquinho en La Fusa (Mar del Plata) (Trova, 1971).

Agraïments: Ivo Sans, Enric Peinado, Gilles Estoppey, Agustí Fernández, Víctor de Diego, Quadrant Records, Rosa Galbany (Galbany & Bechet Produccions)

Foto: The Curtis Brothers (New York Rocker).

Bad Music Jazz és el programa de jazz de la factoria Bad Music, codirigit i copresentat per Olga Àbalos i Martí Farré. www.badmusicjazz.blogspot.com.es.


Opiniones

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.Los campos obligatorios están marcados con *


Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.


Continuar leyendo

Canción actual

Title

Artist