Escenari Jägermusic, l’epicentre de la música de ball al Low Festival

Escrito por el 23/07/2015

Per tercer any consecutiu Jägermusic programa un escenari al LOW Festival (24, 25 i 26 Juliol, Benidorm) amb les bandes més electròniques i enfocades a l’escena de club del programa musical de Jägermeister que recolza el talent emergent, la cultura underground i les propostes inesperades (UNEXPECTED).

La idea és que el públic descobreixi propostes poc habituals als macrofestivals i que les bandes emergents tinguin una oportunitat de tocar davant de grans audiències. A més, la idea de l’escenari Jägermusic és la de ser un punt de trobada de la cultura emergent, i de la gent que fa coses interessants, establint vincles entre les bandes, els DJs, el públic i els programadors de les sales i clubs.

Tots els disck jockeys programats a l’escenari Jägermusic son dj’s emergents, residents de sales de les principals capitals de l’estat. Destaquem:

UROZ: Resident del Moog de Barcelona. Militant de l’underground, gran coneixedor musical. Molt tècnic rera els plats. Punxa només en vinil i és un erudit que aconsegueix mesclar Chicago, house de nova fornada i synth pop de tota la vida.

MIGUEL PAYDA: Resident de la Sala Métrica de Màlaga. Capital andalusa amb una vida cultural molt activa i sens dubte Payda és un dels referents pel que fa a l’escena de ball malaguenya.

WE LOVE DOLCE VITA: Duo de Bizkaia. La seva finalitat: fer ballar sense parar a la gent a ritme d’italo, space-disco i synth-pop. Mesclen només utilitzant vinil, fidels a les arrels de la música de ball amb una mirada cap al futur.

La nit de diumenge és una nit principalment enfocada al talent del País Valencià: 

Electronicall, Cristian Set Roc, Indisco, Ladrillovitz i The Basement son tots dj’s de València + el directe de Jupiter Lion, abanderats i de l’underground estatal.

L’escenari Jägermusic tornarà a ser l’epicentre de la música de ball del 24 al 26 de juliol al Low Festival.

FB-POST-confirmaciones-jager (1)

low


Opiniones

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.Los campos obligatorios están marcados con *


Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.


Canción actual

Title

Artist