Les Lab Sessions d’Agustí Fernández, Jazz Machín de Celeste Alías i a més: Uri Caine & Han Bennink, Wayne Shorter, Marcel·lí Bayer i Lee Morgan

Escrito por el 03/04/2013

BAD MUSIC JAZZ #64 (#26 a Scanner FM i de la II temporada):

Després de desconnectar durant els dies de les festes de Pasqua, tornem a la palestra amb una selecció de novetats discogràfiques —o no—, en alguns casos lligades a l’agenda de la setmana, com per exemple el primer disc del quartet del saxofonista i amic Marcel·lí Bayer.  Qui no presenta cap disc però estarà molt present a l’agenda aquest mes d’abril és el pianista Agustí Fernández, protagonista de les Lab Sesssions de la sala Jamboree cada dimarts del present mes. Ens explica de primera mà què ha preparat, com la cantant Celeste Alías, amb la qual també hem conversat sobre la presentació del seu darrer projecte: Jazz Machín. També passaran pel programa Wayne Shorter i  dos clàssics del jazz més perifèric, Uri Caine i Han Bennink, dels quals també us oferim els seus darrers treballs.

Tot això i més en el retorn de Bad Music Jazz a les ones digitals.

————————————————————————————-

(CAST) Tras unos días de asueto durante las fiestas de Pascua, volemos a la palestra con una selección de novedades discográficas —o no—, en algunos casos vinculadas a la agenda de la semana, como por ejemplo el primer disco del cuarteto del saxofonista y amigo Marcel·lí Bayer. El que no presenta ningún disco pero estará muy presente en la agenda del mes de abril es el pianista Agustí Fernández, protagonista de las Lab Sessions de la sala Jamboree cada martes de este mes. Nos lo cuenta de primera mano, así como la cantante Celeste Alías con quien también hemos conversado sobre la presentación de su último proyecto: Jazz Machín. También pasarán por el programa Wayne Shorter y dos clásicos del jazz más periférico, Uri Caine y Han Bennink, de los cuales también os ofrecemos sus últimos trabajos.

Todo esto y más en el regreso de Bad Music Jazz a las ondas digitales.

Tracklist:

-Uri Caine & Han Bennink, “Grind of Blue» —del disc Sonic Boom (816 Music, 2012)
-Wayne Shorter Quartet, “Plaza Real” —del disc Whithout A Net (Blue Note, 2012).
-Marcel·lí Bayer, “Si Déu és la resposta” —del disc Les Narrations (Whatabout Music, 2013).
-Free Art Ensemble amb Agustí Fernández, “Carta a Igor” —del disc Free Art Ensemble amb Agustí Fernández (autoeditat, 2012).
-Agustí Fernández & Matts Gustafsson, “3 Critical Mass” —del disc Critical Mass (PSI, 2005)
-Celeste Alías, “El manisero” —enregistrament inèdit (2012).
-Filfthy Habits Ensemble, “Dupree’s Paradise / Mr Green Genes” —del disc King Kong (Hall of Fame, 2009).

I per acabar… “Sonic Boom». de Lee Morgan, des del disc «Sonic Boom» (Blue Note, 1967)

Agraïments: Marcel·lí Bayer, Agustí Fernández, Celeste Alías, Jamboree.

Foto del grup Jazz Machín: Alfred Tapscott

Bad Music Jazz és el programa de jazz de la factoria Bad Music, codirigit i copresentat per Olga Àbalos i Martí Farré. www.badmusicjazz.blogspot.com.es.


Opiniones

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.Los campos obligatorios están marcados con *


Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.


Continuar leyendo

Canción actual

Title

Artist