Canción actual

Title

Artist


Marcel·lí Bayer & Dee Jay Foster, un duet inèdit, toca en exclusiva per a Bad Music Jazz

Escrito por el 09/01/2013

BAD MUSIC JAZZ #53 (#15 a Scanner FM i de la II temporada):

Havia de ser pel dia de Sant Esteve, però per un seguit de circumstàncies hem hagut d’ajornar aquest especial de BMJ amb música en viu per després de Reis. Sí, un especial com el de l’any passat, és a dir, amb dos amics que hem enredat per a que toquin expressament per els nostres oients. Si ara fa un any van gravar per nosaltres Agustí Martínez i Albert Bello (vegeu BMJ#14), enguany hem gaudit d’un duet inèdit: Marcel·lí Bayer, al saxo alt, i Dee Jay Foster, al contrabaix. Bayer i Foster han tocat plegats per primer cop als estudis d’Scanner FM. Ens han ofert un solo cada un i han conversat amb nosaltres en una distesa entrevista. Una delícia.

A banda de l’actuació en exclusiva, a Bad Music Jazz número 53 fem una breu previsió del 2013 jazzístic, repassem l’agenda dels propers dies i acabem amb una alegre peça interpretada pel brasiler Sérgio Mendes. Bon any 13 a tothom!

——————————————————————————————————–

(CAST) Estaba previsto para el día de San Esteban (tradicional celebración navideña de Cataluña), pero por una serie de circunstancias hemos tenido que aplazar este especial de BMJ con música en vivo para después de Reyes. Sí, un especial como el del año pasado, es decir, con dos amigos que hemos liado para que toquen expresamente para nuestros oyentes. Si hace un año grabaron para nosotros Agustí Martínez y Albert Bello (véase BMJ#14 ), esta vez hemos gozado del arte de un dúo inédito: Marcel·lí Bayer, al saxo alto, y Dee Jay Foster, al contrabajo. Bayer y Foster han tocado juntos por primera vez en los estudios de Scanner FM. Nos han ofrecido un solo cada uno y han conversado con nosotros en una distendida entrevista. Una delicia.

Al margen de la actuación en exclusiva, en Bad Music Jazz número 53 hacemos una sucinta previsión del 2013 jazzístico, repasamos la agenda de los próximos días y acabamos con una alegre pieza interpretada por el brasileño Sérgio Mendes. ¡Feliz año 13 a todo el mundo!

 Tracklist

-Gorka Benitez & David Xirgu, “Alejandro Pérez” —del disc A Marte otra vez (Artimaña, 2012).
-Nels Cline, “King Queen” —del disc Initiate (Cryptogramophone, 2010).
-Woody Herman, “At The Woodchopper’s Ball” —al disc de DDAA Big Band Memories (Time Life, 1994).
-Vicens Martín Dream Big Band, “Les llimones casolanes” —enregistrament inèdit a http://vicensmartin.bandcamp.com (2012).
-Marcel·lí Bayer, “LT” —del disc Nonitz (Quadrant, 2011).
-Jo Krause Quartet, “H H 7” —del disc Jo’s Delight (Anacrusi, 2011).
-Marcel·lí Bayer & Dee Jay Foster, “That Old Feeling” —enregistrament inèdit a l’estudi d’Scanner FM (2012).
-Dee Jay Foster, “Stella By Starlight” —enregistrament inèdit a l’estudi d’Scanner FM (2012).
-Marcel·lí Bayer, “Solo” —enregistrament inèdit a l’estudi d’Scanner FM (2012)
-Marcel·lí Bayer & Dee Jay Foster, “All the Things You Are” —enregistrament inèdit a l’estudi d’Scanner FM (2012).

I per acabar… “Mas que nada”, de Jorge Ben, interpretada per Sérgio Mendes al disc Herb Alpert presents Sergio Mendes & Brasil’66 (A&M, 1966).

Agraïments: Marcel·lí Bayer, Dee Jay Foster, Celeste Alías, Rosa Galbany, David Camilleri, Mónica Hidalgo i tota la gent d’Scanner FM en general.

Bad Music Jazz és el programa de jazz de la factoria Bad Music, codirigit i copresentat per Olga Àbalos i Martí Farré. Blog: www.badmusicjazz.blogspot.com.es / Twitter: @badmusicjazz


Opiniones

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.Los campos obligatorios están marcados con *


Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.