Canción actual

Title

Artist


microRavals, Arts Santa Mònica & Training Barnaco

Escrito por el 22/03/2015

Training Barnaco és un grup de dansa urbana en procés de consolidar-se com a projecte. Procedents de diversos barris i ciutats han trobat en la plaça del MACBA i altres espais públics un espai per practicar els seus balls però, també, per socialitzar-se, un punt de trobada i un entorn facilitador. L’accés a espais per practicar, com els que els ofereix un equipament públic com el Centre Cívic Drassanes, reforça la continuació d’un procés de creació col·lectiva a través de la dansa urbana que neix imbricat en el territori, les seves xarxes i teixit social.

Treball amb microRavals:

La seva condició de col·lectiu informal i de projecte cultural en procés fa que la qüestió de com autorepresentar-se, com mostrar-se en l’espai i l’esfera públics sigui una reflexió interessant i pertinent però, sobretot, un detonant per seguir construint la seva pròpia imatge.

Des d’aquesta perspectiva, l’Arts Santa Mònica és una plataforma potent de difusió però, també, gràcies al taller i a l’entrevista amb scannerFM, s’obre l’oportunitat per reflexionar sobre la seva relació amb l’espai públic en tant que ballarins urbans.

  • Proposta des de microRavals projecte de mediació que vincula el cicle de Trets rets en mig del concert amb entiats, escoles o col·lectius del Barri del Raval i Ciutat vella.
  • El vincle és amb segona exposició.  03-març al 19 d’abril _  No hi ha espectadors De Democràcia col·lectiu que des de l’activisme i les campanyes gràfiques treball reinvindicativament en els espais públics.
  • En relació microRavals el que fem es abordar les possibilitats de la visibilitat en l’espai públic de col·lectius o projectes no hegemònics i com podrien autorepresntar-se en el mateix.
  • El plantejament final es a través del llenguatge oral, com poder articular una representació o autorepresentació en l’esfera pública
  • Ho fem a través de posar en relació tres grups de persones i tres espai radiofònics que tenen la seva seu a l Raval. Avui aquí som a scanerFM i estem amb un col·lectiu que es fan dir Training Barnaco. Un grup de persones que fa ball urbà.

IMG_2624


Opiniones

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.Los campos obligatorios están marcados con *


Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.