Música i Circ sota la Carpa

El pròxim dissabte 20 d’abril, comença el cicle de concerts Música a la CarpA, durant els mesos d’abril, maig i juny de 2013, dins del Festival Circ Cric al Montseny a Sant Esteve de Palautordera que tindrà lloc del 14 d’abril al 21 de juny amb artistes com Antònia Font, El Petit de Ca l’Eril, Esperit!, Joan Colomo, Maria Rodés, Roger Mas

Circ i música es donen la mà per oferir nits fantàstiques, carregades de bona música, amb els concerts d’excel·lents músics del panorama català i nacional.

ANTÒNIA FONT inaugura aquest cicle de concerts la nit del dissabte 20 de abril, on presentaran Vostè és Aquí, el seu últim àlbum amb quaranta noves grans cançons breus en durada però molt llargues en musicalitat, poesia i emotivitat.

El dissabte 4 de maig, MUCHACHITO BOMBO INFERNO realitzarà dos concerts, el primer a les 12 h del migdia, dedicat al públic infantil, acompanyat del Ratón i Santos de Veracruz i la col·laboració d’ artistes de circ de diferents punts de la península.

EL PETIT DE CAL ERIL i ESPERIT! compartiran escenari el dissabte 18 de maig. Els primers presentaran el doble La figura del buit on Joan Pons, veu i ànima del grup, presenta una banda completament renovada. Esperit! on Mau Boada presenta el seu projecte més personal, Esperit! un home-orquestra que ens fa viatjar amb cançons de bressol al·lucinògenes, folk tripós, sons tel·lúrics, fresses i escapades al circ.

ROGER MAS, actuarà el dissabte 8 de juny, qui, sota el lema “Roger Mas… torna a ser Roger Mas”, l’ autor de Les cançons tel·lúriques farà un recorregut per la seva discogràfica que inclourà peces de totes les seves etapes.

Tres concerts en una mateixa nit, el divendres 14 de juny, JOAN COLOMO, MARIA RODÉS, XARIM ARESTÉ seran els protagonistes d’aquesta màgica nit, on Joan Colomo presentarà “Producto interior bruto. Vol. 1”, 12 temes nous que van ser completats a la tardor amb l’edició del segon volum de cançons amb el mateix títol. Maria Rodés presenta “Sueño triangular” i Xarim Aresté, on comprovarem que els Very Pomelo són increïblement energètics en directe, però aquesta versió reduïda del grup val tant la pena com la banda sencera.

Un dels clàssics del Festival, LA TROBA KUNG-FÚ, clausurarà el Festival Circ Cric i el cicle de concerts Música a la CarpA el dissabte 21 de juny a les 21h, on al costat de Circ Cric, proposen una nit especial de ball i circ, amb un espectable on la barreja i fusió de música i circ, crea un llenguatge encisador i una nit per recordar durant molt de temps.

Please follow and like us:

Leave a Comment

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.