Canción actual

Title

Artist


Neix a Barcelona el nou cicle de concerts RUMBATAUN!

Escrito por el 04/06/2013

MissAlabama i Ventilador Music ajunten forces per crear un cicle de concerts que tindrà lloc els divendres de Juny al ALFA Bar de Gràcia

El cicle es posarà en marxa a partir del dia 7 de juny i comptarà amb la participació tant d’artistes coneguts de Barcelona com d’altres propostes més emergents. Los dos agències han escollit aquell dia com a motiu de celebració de dos aniversaris especials: el dia 7 de Juny el Alfa en Viu celebrarà el seu 5è aniversari i Ventilador Music, especialitzats en músiques mestisses, el seu 18è. Les nits de divendres estaran plenes de música de tots els estils, propostes que passaran des de l’essència més rock fins al pop més ballable, però sempre tenint la rumba present com a estil conductor del cicle. Quin millor barri per a celebrar un cicle amb tocs de rumba que el de Gracia, un dels barris fundadors d’aquest estil

La intenció dels seus creadors, Miss Alabama i Ventilador Music, és que el públic pugui gaudir d’actuacions en directe viscudes des de prop, proposant una alternativa d’oci diferent i recolzant sempre, amb preus molt asequibles, la música en directe a la ciutat comtal.

D’aquesta manera, proposen grups de diferents estils i una col•laboració especial en cada concert:

– LaRumbé, el divendres 7 de Juny, una banda de rumba rock que aquest any ha presentat el seu treball més ambiciós fins avui “Mirando Pa Taubaté”, un projecte produït pel Tino di Giraldo, i que comptarà amb la col•laboració del gran Peret Reyes.

– El grup de Dani Cruz divendres 14 de Juny, un cantautor granadí establert a Barcelona que va capturar a tothom amb el seu àlbum “Movimiento”, produït per Micky Forteza-Rey (guanyador d’un Grammy pel seu treball amb Jarabe de Palo).

– La banda emergent de Chacho Muchacho, el divendres 21 de Juny, cinc membres de Cornellà de Llobregat que amb la seva maqueta “Hijos de la Crisis” ha entrat amb forces en el món musical.

– I per últim, el grup Medizina que el divendres 28 de Juny també ens farà ballar amb la seva maqueta gràcies als seus ritmes de rumba catalana i garrapatera pròpies d’un futur gran grup.

Amb la intenció d’apropar encara més la música en viu al seu públic i fer-ho accessible , cada concert disposarà d’una amplia oferta de descomptes en diferents canals, com a Atrápalo amb entrades barates i un cupo limitat de 2×1 o a través del club TR3SC. L’entrada a preu de taquilla serà de 7 euros.

Aquí podeu aconseguir la vostre entrada!


Opiniones

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.Los campos obligatorios están marcados con *


Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.