Néstor Giménez, Pablo Held, Juanma Barroso, Ulrich Gumpert, Jordi Berni, Jean-Marc Foltz i el gran Paul Bley.

Després d’unes merescudes vacances —o no—, ja tornem a ser aquí per oferir-vos humilment una estona de jazz en totes les versions possibles: les que agraden a uns i les que aproven als altres; les que desagraden els d’una banda i les que rebutgen els de l’altra. A nosaltres ens agrada gairebé tot… o quasi tot allò que creiem que s’ajusta a la nostra particular visió de la jugada…
Primer programa del 2016. Celebrem la bona nova amb una tongada novetats de Néstor Giménez, Pablo Held, Juanma Barroso, Ulrich Gumpert, Jordi Berni i el trio format per Jean-Marc Foltz, Régis Huby i Claudia Solal.
A Bad Music Jazz número 146 també repassem l’agenda dels pròxims dies i homenatgem a dues personalitats de la músca que ens han deixat en un molt funest inici d’any: David Bowie i el gran Paul Bley.

————————————————————————————-

(CAST) Tras unas merecidas vacaciones —o no—, volvemos a la carga para ofreceros humildemente una sesión de jazz en todas sus posibles versiones: las que gustan a unos y las que aprueban los otros; las que desagradan a los de un bando y las rechazan los del otro lado. A nosotros nos gusta casi todo… casi todo aquello que se ajusta a nuestra particular visión de la jugada…
Primer programa de 2016. Celebramos esta ocasión con una selección de novedades de Néstor Giménez, Pablo Held, Juanma Barroso, Ulrich Gumpert, Jordi Berni y el trío formado por Jean-Marc Foltz, Régis Huby y Claudia Solal.
En Bad Music Jazz número 146 también repasamos la agenda de los próximos días y homenajeamos a dos personalidades de la música que nos han dejado en este muy funesto inicio del año en curso: David Bowie y Paul Bley.

Tracklist:
-David Bowie, “Dollar Days” —del disc Blackstar (Columbia, 2016).
-Néstor Giménez, “La dansa dels pingüins” —del disc Why Not? (autoeditat 2015).
-Pablo Held Trio, “Prelude no 3” —del disc Recóndita armonía (Pirouet, 2015).
-Juanma Barroso, “Open Road” —del disc Pyro’s Mood (Fresh Sound New Talent, 2015).
-Ulrich Gumpert Quartett, “A New One” —del disc homònim (Intakt, 2015).
-Jordi Berni, “Planeta 15” —del disc Sushi Time (La Bacanal, 2015).
-Jean-Marc Foltz, “Chapter 8” —del disc Eleonora Suite: A Woman’s Love and Life (Vision Fugitive, 2015).
-Jimmy Smith, “The Sermon” —del disc homònim (Blue Note, 1959 [2000]).

I per acabar… “Ida Lupino”, de Carla Bley, intepretat per Paul Bley al disc Open, to Love (ECM, 1972).

Agraïments: Joan Ventosa (Bad Music).

Foto: Jordi Berni (autor desconegut / Comedia Comunicación & Media).

Bad Music Jazz és el programa de jazz de la factoria Bad Music, dirigit per Martí Farré i copresentat per Olga Àbalos i Martí Farré.

Leave a Comment

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.