Canción actual

Title

Artist


Repassem els Grammy, escoltem les novetats de Gonzalo del Val, Matana Robert i MUT Trio, parlem amb Albert Caire i acabem amb Carla Bley i Steve Swallow

Escrito por el 29/01/2014

BAD MUSIC JAZZ #93

Si fa set dies us parlaven de les curioses categories dels Premis Grammy, aquesta setmana ja us podem anunciar qui han estat els guardonats en l’àmbit jazzístic. A Bad Music Jazz número 93 escoltem al guanyador al millor solo de jazz, Wayne Shorter, i el de millor disc de jazz vocal, Gregory Porter.
Steve Swallow segurament es mereix tots els Grammy possibles. Per si de cas, el bateria Gonzalo del Val li ha retut un homenatge en forma de disc. Al programa d’aquesta setmana n’escoltem un tema. També radiem les novetats de la saxofonista Matana Roberts i Mut Trio, i parlem amb el pianista Albert Caire del concert 12 hores / 12 causes, que se celebrarà el dissabte vinent a Terrassa. Ah, i acabem amb un duet sublim: la pianista Carla Bley amb el baixista Steve Swallow.

————————————————————————————-

(CAST) Si hace siete días os hablábamos de las curiosas categorías de los Premios Grammy, esta semana ya os podemos anunciar quienes han sido los galardonados a nivel jazzístico. En Bad Music Jazz número 93 escuchamos al ganador al mejor solo de jazz, Wayne Shorter, y al del mejor disco de jazz vocal, Gregory Porter.
Steve Swallow seguramente se merece todos los Grammy posibles. Por si acaso, el baterista Gonzalo del Val le ha rendido un homenaje en forma de disco. En el programa de esta semana escuchamos un tema. También radiamos las novedades de la saxofonista Matana Roberts y Mut Trio, y hablamos con el pianista Albert Caire del concierto 12 hores / 12 causes, que se celebrará el próximo sábado en Terrassa. Ah, y acabamos con un dúo sublime: Carla Bley con el bajista Steve Swallow.

Tracklist:
-Wayne Shorter, “Orbits” —del disc Without a Net (Blue Note, 2013).
-Miles Davis, “On Green Dolphin Street” —del disc 1958 Miles (CBS, 1974).
-Gregory Porter, “Time is Ticking” —del disc Liquid Spirit (Blue Note, 2013).
-Gonzalo del Val, “Ladies Waders” —del disc The Music Of Steve Swallow (Quadrant, 2013).
-Matana Roberts, “Wes The Sacred Day” —del disc Coin Coin Chapter Two: Mississippi Moonchile (Constellation, 2013).
-Mut Trio, “If I Only Had a Brain” —del disc 3369 (Discordian, 2013).
-Albert Caire, “Nostalgia in Times Square” —del disc Time After Time (Discmedi, 2013).
-Dani Nel·lo, fragment de “Homenatge a King Curtis” —enregistrament de Bad Music al 11è Festival de Blues de Barcelona (2013).

I per acabar… “Útviklingssang”, del duet Carla Bley & Steve Swallow —del disc Duets (ECM, 1988).

Agraïments: Albert Caire, Gonzalo del Val i Mut Trio.

Foto: Steve Swallow (Elena Carminati / Wattxtrawatt).

Bad Music Jazz és el programa de jazz de la factoria Bad Music, codirigit i copresentat per Olga Àbalos i Martí Farré. www.badmusicjazz.blogspot.com.es.


Opiniones

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.Los campos obligatorios están marcados con *


Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.