Canción actual

Title

Artist


Sergi Sirvent, protagonista a Bad Music Jazz

Escrito por el 10/10/2012

BAD MUSIC JAZZ #42 (#4 a ScannerFm i de la II temporada):

El pianista, compositor, bateria, guitarrista, trompetista i cantant Sergi Sirvent (Barcelona, 1978) acaba de publicar una de les seves obres més ambicioses: un doble CD titulat Inferències (Fresh Sound New Talent), enregistrat amb un octet ad hoc, Octopussy Cats, conformat per excel·lents músics de diverses escoles i generacions del nostre jazz. Inferències és més que probable que sigui un dels grans discos de l’any, com altres títols d’aquest músic inquiet, prolífic i camaleònic, tal vegada un dels més singulars de les darreres generacions del jazz nacional. Bad Music Jazz ha parlat amb Sirvent d’aquest i altres treballs de la seva ja llarga carrera i de la seva particular concepció del jazz, la improvisació i la música en general.

A BMJ #42 repassem també el programa dels cicles “John Cage. Sons en llibertat” a l’Arts Santa Mònica  i Festival LEM.

————————————————————————————-

(Cast) El pianista, compositor, baterista, guitarrista, trompetista y cantante Sergi Sirvent (Barcelona, 1978) acaba de publicar una de sus obras más ambiciosas: un doble CD titulado Inferències (Fresh Sound New Talent), grabado con un octeto ad hoc, Octopussy Cats, conformado por excelentes músicos de diversas escuelas y generaciones de nuestro jazz. Inferències es más que probable que sea uno de los grandes discos del año, como otros títulos de este músico inquieto, prolífico y camaleónico, tal vez uno de los más singulares de las últimas generaciones del jazz nacional. Bad Music Jazz ha hablado con Sirvent de este y otros trabajos de su ya larga carrera y de su particular concepción del jazz, la improvisación y la música en general.

En BMJ #42 repasamos también el programa de los ciclos “John Cage. Sons en llibertat” en Arts Santa Mònica y el Festival LEM.

 

Tracklist

-John Cage & Sun Ra, “Side 1” —del disc John Cage meets Sun Ra (Meldtown, 1987).

-Chagas, Curado, Viegas Wind Trio, “Old School, New School, No School” —del disc de títol homònim (Creative Sources Recording, 2012).

-Sergi Sirvent Octopussy Cats, “Iris” —del disc Inferències (Fresh Sound New Talent, 2012).

-Sergi Sirvent Octopussy Cats, “In extremis” —del disc Inferències (Fresh Sound New Talent, 2012).

-Sergi Sirvent Trio, “It’s You or It’s no One” —enregistrament inèdit al club Jimmy Glass, a València (2011).

-Sergi Sirvent Octopussy Cats, “Jocs de paraules” —del disc Inferències (Fresh Sound New Talent, 2012).

-Sergi Sirvent Octopussy Cats, “On time” —del disc Inferències (Fresh Sound New Talent, 2012).

I per acabar… “Peter’s Walk”, interpretada per The Kenny Clarke Francy Boland Big Band a Fire, Heat, Soul & Guts! (Prestige, 1967).

 

Bad Music Jazz és el programa de jazz de la factoria Bad Music, codirigit i copresentat per Olga Àbalos i Martí Farré. www.badmusicjazz.blogspot.com.es


Opiniones

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.Los campos obligatorios están marcados con *


Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.