Vibe35: Nous públics pel teatre

Escrito por el 03/10/2022

Sis equipaments públics (Mercat de les Flors, Teatre Lliure, Gran Teatre del Liceu, Teatre Nacional de Catalunya, L’Auditori i el Palau de la Música) s’han posat d’acord per engegar una iniciativa única: un projecte conjunt per crear nous públics joves i potenciar iniciatives educatives i socials. L’objectiu és treballar per a la creació de nous públics d’aquests sectors.
Vibe 35, una setmana de cultura per a joves d’entre 18 i 35 anys
El primer projecte engegat conjuntament és Vibe35, una programació especial que cada equipament ofereix per joves d’entre 18 i 35 anys a preus molt reduïts (entre 10 i 20€). Aquesta programació inclou un espectacle o concert a cadascun dels 6 equipaments i un «aftershow» en col·laboració amb diverses empreses i entitats culturals com ara el Sònar, el Primavera Sound, el Festival Cruïlla, el Razzmatazz o el Nitsa/Apolo. La voluntat és acostar la programació dels 6 equipaments al públic jove oferint espectacles de dansa, teatre i concerts de música clàssica i òpera, a un preu reduït des del 21 d’octubre a l’1 de novembre. Totes les propostes tenen una cosa en comú: al finalitzar l’espectacle s’ofereix als joves gaudir dels diferents espais de cada institució amb actuacions musicals d’ambient o discjòqueis proposats de la mà dels principals festivals de música moderna i clubs de la ciutat.Amb el lema «Vibe35, a l’octubre vibra amb al cultura» (www.vibe35.cat), els 6 equipaments han iniciat una campanya de comunicació dirigida a aquest públic. La campanya, que compta amb un spot, un microsite i material gràfic, preveu dos períodes de venda d’entrades:
Del 3 al 10 d’octubre, venda preferent per qui s’apunti per rebre informació a través del microsite. Del 10 d’octubre en endavant, venda a tots els webs dels equipaments.
www.vibe35.catSPOT (descàrrega)Cartell i aplicacions
Programació del 21 d’octubre a l’1 de novembre
La programació Vibe 35 comença el 21 d’octubre al Mercat de les Flors i s’acaba l’1 de novembre al Palau de la Música. Els espectacles que formen part de Vibe 35 son:
21/10 Bate Fado + aftershow amb Unai Muguruza en col·laboració amb Primavera Sound, al Mercat de les Flors
22/10 Sun & Sea + aftershow amb Sama Yak en col·laboració amb Nitsa/POLO i Maria Arnal DJ set, al Teatre Lliure
26/10 Il Trovatore + aftershow amb un DJ en col·laboració amb el Sònar i food stands , al Liceu
27/10 Assaig sobre la ceguesa + aftershow amb Kyne + DJ Krea en col·laboració amb Razzmatazz, al TNC
29/10 Pol Batlle i Rita Payès + Marina Herlop + aftershow amb LANAV en col·laboració amb Primavera Sound, a L’Auditori
31/10 Metropolis + aftershow en col·laboració amb el festival Cruïlla, al Palau de la Música
01/11 Don Giovanni + la Simfònica del Vallès + aftershow en col·laboració amb el festival Cruïlla, al Palau de la Música
Etiquetado como:

Opiniones

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.Los campos obligatorios están marcados con *


Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.


Continuar leyendo

Canción actual

Title

Artist