Després del seu pas pel Primavera Sound, quilòmetre zero de la gira que aquest estiu els portarà als principals festivals del país, Mishima presenten el videoclip de Mai més, la veritable pedra de toc del seu setè àlbum, “L’ànsia que cura”.

En aquesta ocasió, el quintet barceloní ha confiat en Sergi Pérez, que ha dirigit recentment el videoclip Teresa Rampell per Manel i Terco per Doble Pletina i està ultimant el seu primer llargmetratge titulat, no per casualitat, El camí més llarg per tornar a casa. Ressons familiars en una peça audiovisual que pica l’ullet a l’il·lustració en imatges que, de L’última ressaca, va fer Luis Cerveró i mostra a un personatge –o són cinc?-  que sembla dimitir de la civilització.

Tensió de thriller i final obert per un videoclip rodat a Barcelona immediatament desprès de la multitudinària presentació en directe de L’ànsia que cura a Razzmatazz i pròleg per una agenda estival carregada de concerts que viurà un punt d’inflexió el proper dia 20 de Juliol amb la seva actuació a Nova York (Central Park-Summer Stage Festival). 

Please follow and like us: