#ViuPanoràmic 1: cultura cinèfila connectada

Escrito por el 08/07/2015

En el primer capítol de #ViuPanoràmic (foto de Bb_Farandularte), el programa a la fresca de scannerFM al Panoràmic de Montgat hem tingut la ocasió de xerrar de cultura cinèfila connectada a la xarxa amb convidats de luxe: Raffel Plana, músic, promotor cultural i autor de la idea. Jaume Ripoll, director editorial i fundador de FilminEsther Marquès, directora del festival Filmets de Badalona. Mònica López, actriu d’àmplia trajectòria dins el món del teatre i el cinema. Àlex Hinojo, membre de Glamwiki, grup internacional de wikipedistes que assessoren institucions culturals perquè col·laborin amb la Wikipedia per tal de compartir contingut multimèdia i coneixement. Carme Fenoll, cap del Servei de Biblioteques de la Generalitat. Ciro Llueca, director de la Biblioteca del Cinema i Jordi Serrallonga, naturalista, antropòleg, guia d’expedicions arreu del món i que recentment ha presentat juntament amb Viggo Mortensen «Hijos de la selva» (Editorial Perceval Press). El compositor habitual als films de Juan Antonio Bayona i Guillermo del Toro, Fernando Velázquez (8 apellidos vascos, El Orfanato, Los ojos de Julia, Lo Imposible) ens ha fet la sel·lecció de les seves bandes sonores preferides per acompanyar el programa. Aquí teniu el podcast!

#ViuPanoràmic. Tots els dilluns de juliol a las 19.30h ràdio a la fresca des del Panoràmic de Montgat. Amb la col·laboració de l’Any de les Biblioteques, Moritz i el Sarau08911 de Badalona.

ViuPAnoramic 1

Convidats del #ViuPanoràmic 2 de dilluns 13 de juliol:

  • Del projecte de Jotdown «Off the record«, Oriol Malet (il·lustrador) que hi ha il·lustrat la part del Gran Wyoming i la Inma Garrido editora del llibre .
  • L’escritor i crític cultural Jorge Carrión i l’il·lustrador Sagar Forniés, pel llibre «Los vagabundos de la Chatarra«.
  • La Laura Ginés, il·lustradora i guanyadora de diversos premis pel videoclip fet amb la Maria Rodés «Tengo miedo».
  • Jaume Vilarrubí, bibliotecari especialista en còmics i entre d’altres coses, coordinador de «grupcòmic«, grup de treball sobre historieta del Col·legi Oficial de Bibliotecaris de Catalunya.
  • Albert Oltra, xef del Panoràmic amb la cuina de Can Piqué.
  • I passarà breument la Cristina Ares, del Festival Fascurt, per comentar la projecció de curts que farem dimarts del festival que justament dura aquests 3 dies (9, 10 i 11 de juliol): el Fascurt d’El Masnou.

ViuPanoramic


Opiniones

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.Los campos obligatorios están marcados con *


Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.


Canción actual

Title

Artist