#ViuPanoràmic 2a temporada: gastronomia i cultura

Escrito por el 04/07/2016

Torna la ràdio a la fresca, torna #ViuPanoràmic. El programa de scannerFM a l’aire lliure, presentat per Bruno Sokolowicz, els 4 dimecres de juliol de 19h a 20h, en directe des del Panoràmic de Montgat. En aquesta 2a temporada: gastronomia i cultura. Amb la col·laboració de Moritz.

6/7/2016 PROGRAMA 1. Cinema i cuina.

Convidats:

-PRIMERA PART: els actors protagonistes d’El Rei Borni, l’opera prima de Marc Crehuet que gira al voltant d’un sopar: Betsy Túrnez, Alain Hernández, Ruth Llopis i Cesc Cabot. Un antisistema, un antiavalot, un sopar.

Trailer El Rei Borni:

-SEGONA PART: Eugeni Osàcar, escriptor, directiu del Campus de Turisme, Hosteleria i Gastronomia (CETT). Ha escrit el llibre Una Ciudad de Película sobre Barcelona i el cine.

Luis Cerveró, videoartista, productor, realitzador de clips (Mishima, Liars, Joe Crepúsculo, Pharrell Williams) i spots (Evax, Sony). Ha muntat recentment l’estudi creatiu aei_u.

Sergi Cervera, director de Marhaba. Actor, a banda de co-protagonitzar Marhaba, des del setembre passat fa d’Albert Rivera al programa de sàtira política Polònia.

Alain Hernández, actor prota de Marhaba d’en Sergi Cervera, film que es podrà veure al cicle de cinema a la fresca del Panoràmic, dijous 14 de juliol a les 22.30h

Trailer Marhaba:

-ENTREVISTA D’ÀUDIO: Miquel Antoja, cuiner del Sant Pau, el restaurant de la Carme Ruscalleda a Sant Pol i amic del Panoràmic. Li demanarem que compari com s’imagina ell què és fer una pel·lícula i en què es pot assemblar a construir un plat o un menú a Can Ruscalleda.

#ViuPanoràmic, ràdio a la fresca des del Panoràmic de Montgat, dimecres de 19 a 20h

6/7/2016 PROGRAMA 1. Cinema i cuina.

13/7/2016 PROGRAMA 2. El món del vi i les arts.

20/7/2016 PROGRAMA 3. Música i gastronomia.

27/7/2016 PROGRAMA 4. Gastronomia i responsabilitat social.

… i els dijous de juliol, cinema ala freca, aquí tens el programa:

Panoramic-cinema

ViuPanoramic-programa

Panoramic-programació-2016

ViuPanoramic-scannerFM

Panoramic-vistas

 

 


Opiniones

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.Los campos obligatorios están marcados con *


Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.


Canción actual

Title

Artist