#ViuPanoràmic 3 #teatre

Escrito por el 21/07/2015

3er capítol del programa de ràdio a la fresca de scannerFM des del Panoràmic de Montgat. Aquest cop el #ViuPanoràmic ha mirat cap al món del teatre amb Sergi Cervera, actor i director de “Projecte Rwanda”. Llibertat Ribera, actriu i fundadora de Microteatre BarcelonaMarc Crehuet. Director i guionista. Creador de la sèrie televisiva ‘Pop ràpid‘ i de l’exitosa obra de teatre ‘El rei borni‘. Alex SerranoLleó de Plata a la Biennal de VenèciaCarles A. Foguet. Co-fundador i director de comunicació de Jot DownPau Carrió. Músic, actor i director. Acaba de deixar la direcció artística del Teatre Lliure. Nati Vilanova. Bibliotecària. Fages de Climent. Figueres. Forma part del projecte «Llegir el teatre» organitzat pel Servei de Biblioteques amb el Teatre Nacional de Catalunya. I Núria Casas, periodista d’esports, mediàtica, badalonina, autora de #EnPauMhaDeixat, un llibre amb música de proximitat i de temporada que avui, és la nostra Banda Sonora! Una banda sonora patrocinada per la sala de concerts de Badalona Sarau08911. Un programa sonoritzat per David Camilleri, produït per Rafel Plana, recolzat per Biblioteques de la Generalitat i refrescat per Moritz. Jo sóc en Bruno Sokolowicz. Et donem la benvinguda a #ViuPanoràmic 3. Avui, la cosa va de teatre!


A partir d’aquest article… El Teatre:
Qüestió de comunicació o de continguts?
La producció teatral del país es sap vendre al públic?
Pot ser que les estructures de les grans institucions teatrals catalanes vagin una mica perdudes respecte com atraure i fidelitzar nous públics, i respecte quina relació és la que hi han d’establir?
Creieu que utilitzen totes les eines al seu abast de manera correcta?
Creieu que hi ha recursos que es podrien estalviar per construir una relació més directa i interactiva amb el seu públic?
Quines diferències veieu entre el sector teatral d’altres països i el català?

ViuPanoramic3

CONVIDATS (foto Bb_Farandularte):

Sergi Cervera. Un currante. Actor, director de mil històries audiovisuals, incloses vàries sèries de TV per BTV i curtmetratges. Després de Marhaba, i Des d’Egipte (Sense Tu). Ara en promoció del film Projecte Rwanda, per la qual des del Panoràmic fem un Verkami per poder-la projectar el proper 4 d’agost.

Tràiler «Projecte Rwanda”

Llibertat Ribera. Actriu i fundadora de l’espai escènic Microteatre Barcelona (al C/Bailen 194).

400 metres quadrats, 5 sales, doble funció.
Cada obra val 4 euros. I hi ha packs perquè sigui més barat veure’n moltes +.

David Trueba i Leticia Dolera són a l’agenda.

Requisits: guions inèdits o estrenats a d’altres «microteatro por dinero», que durin màxim 15 minuts, que s’ajustin a alguna de les temàtiques que tenim mensualment i que estiguin guionitzades, és a dir, no valen sinopsis, idees, «club de la comèdia», etc. Només teatre pur. Es valorarà la innovació escenogràfica i la posada en escena.

Marc Crehuet. Director i guionista. Creador de la sèrie televisiva ‘Pop ràpid‘ i de l’exitosa obra de teatre ‘El rei borni‘ («El Rey tuerto«). Ara es troba enllestint els detalls de la pel.lícula sobre aquesta tragicomèdia amb l’austeritat com a marc, la parella com a conflicte i els ulls perduts en manifestacions per culpa de bales de goma llançades per l’autoritat com a detonant.

Àlex Serrano. Dissenyador industrial amb experiència al món de la publi i el marketing, avui, al teatre. Ell és el Senyor Serrano. Aquest any la seva companyia de teatre Agrupación Señor Serrano ha rebut el Lleó de Plata a la Biennal de Venècia.

Està contínuament girant pel món amb els espectacles de la Agrupación Sr. Serrano com ara “A House in Asia”:

https://vimeo.com/106264549

Núria Casas Muñoz, Badalona. Periodista d’esports al programa de Josep Cuní @8aldia. Autora de la
novela autobiogràfica «En Pau m’ha deixat» (Grup62) amb pròleg del músic Joan Dausà i una banda sonora amb 40 grups d’ara i aquí (1 x capítol) que avui hem fet nostra!

nuria-casas

Carles A. Foguet. Politòleg, consultor polític, editor del blog d’anàlisi polític Cercle Gerrymandering. Co-fundador i director de comunicació de la revista Jot Down.

EL PAÍS y ‘Jot Down’ se unen para publicar una revista y contenidos web
Jot Down Smart‘ se venderá con el periódico el primer domingo de cada mes desde octubre.

ViuPanoramic

Pau Carrió. Músic (Dissabte 28 de juliol toca al Panoràmic), actor i director. Al capdavant de La Kompanyia del Lliure en la celebrada versió de ‘Victòria d’Enric V‘, de Shakespeare. Acaba de deixar la direcció artística del Teatre Lliure on ha treballat colze a colze amb Àlex Rigola primer, i amb Lluís Pasqual les darreres 4 temporades.

Diu al seu blog:

“Entono aquest petit adéu, content per la feina feta i satisfet de pensar que des d’aquest despatx pugui haver aportat un gra de sorra a la tasca de la direcció artística d’aquest teatre. Un teatre on he après, estimat i viscut el teatre de la manera més profunda, completa i Lliure, imaginable.
Inicio amb il·lusió una nova etapa dedicada, en el futur més immediat, a projectes propis que són reptes fantàstics en els que em vull submergir a fons, amb el privilegi afegit de tornar a treballar de nou al Lliure com a director.”

ViuPanoramic

Nati Vilanova. Bibliotecària. Fages de Climent. Figueres. Forma part del projecte «Llegir el teatre» organitzat pel Servei de Biblioteques amb el Teatre Nacional de Catalunya.

ViuPanoramic


Opiniones

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.Los campos obligatorios están marcados con *


Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.


Canción actual

Title

Artist