#ViuPanoràmic 4 Parlant de Música

27 Juliol 2015, Parc de les Bateries, Montgat. Últim programa de la temporada. 4rt capítol del #ViuPanoràmic dedicat a la música fora del món de la música. Com la música forma part de les vides de persones que no són necessariament músics. Amb… Xavi Forné i els cartells d’Error! Design. Sau Poler i la seva electrònica made in Badalona. Llàtzer Garcia que la utilitza en els muntatges teatrals de la companyia Arcàdia i que li fa la banda sonora de l’adaptació al cinema de La Pols en The New RaemonBernat Dedéu que es dedica entre altres coses a fer conferències sobre música i que forma part d’entitats amb tanta tradició com l’Ateneu Barcelonès o l’Auditori. Lídia Noguerol, Bibliotecària que, com en Jordi Corvillo, forma part de l’associació de musictecaris AMPLI. Santi Ricart, actor que ha fet múltiples sèries i films com Barcelona, Nit d’Estiu, originat a partir d’una cançó de Joan Dausà (“Jo mai mai”). I Lourdes Bofill, sòcia del Panoràmic. Aquí teniu el podcast, gràcies per compartir!


#ViuPanoràmic 4. Un programa de scannerFM realitzat per Andrei Vlad Ignat, produit pel Rafel Plana i presentat per Bruno Sokolowicz. Amb el suport del Servei de Biblioteques de la Generalitat, les cerveses de Moritz i la música del Sarau08911 de Badalona. Avui la nostra BANDA SONORA sona a: Sau Poler, The New Raemon, Mishima, Sanjosex i La Bien Querida.

El dia que acaba la temporada de ràdio, comença el rodatge del documental #Corazones Verdes. La Ciudadanía contra el Cambio Climático de 350BCN (a la foto entrevistant a Bruno, mentre Andrei prepara el programa vestit de verd).

CorazonesVerdes & Andrei

Moltes gràcies al Rafel per posar en marxa aquest projecte, liar als convidats i als sponsors per fer possible aquest programa que creiem ha estat molt especial. Moltes gràcies al Panoràmic per acollir-nos i tractar-nos tan bé. Moltes gràcies a David i Andrei per donar-li la forma sonora. Moltes gràcies a la Bàrbara i al Blue, heu estat l’ànima del programa. Moltes gràcies a Moritz, al Servei de Biblioteques i al Sarau de Badalona per fer-ho possible. Moltes gràcies als convidats i als oients sense els quals això no hagués tingut sentit. Tant de bo aquest final sigui un principi.

ViuPanoramic

Please follow and like us:

Leave a Comment

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.