#ViuPanoràmic 4 Parlant de Música

Escrito por el 29/07/2015

27 Juliol 2015, Parc de les Bateries, Montgat. Últim programa de la temporada. 4rt capítol del #ViuPanoràmic dedicat a la música fora del món de la música. Com la música forma part de les vides de persones que no són necessariament músics. Amb… Xavi Forné i els cartells d’Error! Design. Sau Poler i la seva electrònica made in Badalona. Llàtzer Garcia que la utilitza en els muntatges teatrals de la companyia Arcàdia i que li fa la banda sonora de l’adaptació al cinema de La Pols en The New RaemonBernat Dedéu que es dedica entre altres coses a fer conferències sobre música i que forma part d’entitats amb tanta tradició com l’Ateneu Barcelonès o l’Auditori. Lídia Noguerol, Bibliotecària que, com en Jordi Corvillo, forma part de l’associació de musictecaris AMPLI. Santi Ricart, actor que ha fet múltiples sèries i films com Barcelona, Nit d’Estiu, originat a partir d’una cançó de Joan Dausà (“Jo mai mai”). I Lourdes Bofill, sòcia del Panoràmic. Aquí teniu el podcast, gràcies per compartir!


#ViuPanoràmic 4. Un programa de scannerFM realitzat per Andrei Vlad Ignat, produit pel Rafel Plana i presentat per Bruno Sokolowicz. Amb el suport del Servei de Biblioteques de la Generalitat, les cerveses de Moritz i la música del Sarau08911 de Badalona. Avui la nostra BANDA SONORA sona a: Sau Poler, The New Raemon, Mishima, Sanjosex i La Bien Querida.

El dia que acaba la temporada de ràdio, comença el rodatge del documental #Corazones Verdes. La Ciudadanía contra el Cambio Climático de 350BCN (a la foto entrevistant a Bruno, mentre Andrei prepara el programa vestit de verd).

CorazonesVerdes & Andrei

Moltes gràcies al Rafel per posar en marxa aquest projecte, liar als convidats i als sponsors per fer possible aquest programa que creiem ha estat molt especial. Moltes gràcies al Panoràmic per acollir-nos i tractar-nos tan bé. Moltes gràcies a David i Andrei per donar-li la forma sonora. Moltes gràcies a la Bàrbara i al Blue, heu estat l’ànima del programa. Moltes gràcies a Moritz, al Servei de Biblioteques i al Sarau de Badalona per fer-ho possible. Moltes gràcies als convidats i als oients sense els quals això no hagués tingut sentit. Tant de bo aquest final sigui un principi.

ViuPanoramic


Opiniones

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.Los campos obligatorios están marcados con *


Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.


Canción actual

Title

Artist