Canción actual

Title

Artist


ViuPanoràmic. Parlem de cine i gastronomia

Escrito por el 08/07/2016

Torna la ràdio a la fresca, torna #ViuPanoràmic. El programa de scannerFM a l’aire lliure, els 4 dimecres de juliol de 19 a 20h, en directe des del Panoràmic, al Parc de les Bateries de Montgat. En aquesta 2a temporada i aprofitant que Catalunya ha rebut el guardó que ens fa Regió Europea de la Gastronomia 2016, dediquem el programa a la gastronomia i cultura.

Primera Part: Parlem amb els actors protagonistes d’El Rei Borni, l’opera prima de Marc Crehuet que gira al voltant d’un sopar: Betsy Túrnez, Alain Hernández i Xesc Cabot. I l’actor i director de Marhaba, Sergi Cervera.

Segona Part: Amb Eugeni Osácar, escriptor, directiu i professor del Campus de Turisme, Hosteleria i Gastronomia (CETT). Ha escrit els llibres Barcelona, Una Ciutat de Pel.lícula i Catalunya de Pel.lícula.

Luis Cerveró, videoartista, productor, realitzador de clips (Mishima “Un tros de fang”, Liars, Joe Crepúsculo, Pharrell Williams ft. Miley Cyrus “Come get it bae”) i spots (Evax, Sony). Ha muntat l’estudi creatiu O (@aei_u)
Raffel Plana, músic, agitador cultural i ideòleg del #ViuPanoràmic.

Miquel Antoja, cuiner del Sant Pau, el restaurant de la Carme Ruscalleda a Sant Pol i amic del Panoràmic. Li demanarem que compari com s’imagina ell què és fer una pel·lícula i en què es pot assemblar a construir un plat o un menú a Can Ruscalleda.

ViuPanoramic 2016

ViuPanoramic scannerFM

ViuPanoramic Bruno Sokolowicz

ViuPanoramic 2016 1

ViudPanoramic

Luis Cervero

ViuPanoramic 4

Imatges de Bb Farandularte


Opiniones

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.Los campos obligatorios están marcados con *


Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.