Canción actual

Title

Artist


#ViuPanoràmic S02E02 El món del vi i les arts.

Escrito por el 14/07/2016

Al segon programa de la segona temporada de #ViuPanoràmic, el programa de scannerFM a l’aire lliure, en directe des del Panoràmic, al Parc de les Bateries de Montgat els 4 dimecres de juliol, parlem del món del vi les arts amb Ada Parellada, Carme Fenoll, Salvador Puig, Aleix Soler, Gregorio Luri, Maribel Carod, Raul Deamo, César Cànovas i Raffel Plana. Un programa de ràdio a la fresca presentat per Bruno Sokolowicz i regat en aquest cas amb jazz de les millors collites.

-PRIMERA PART:

 • Carme Fenoll (@CarmeFenoll), Cap del Servei de Biblioteques del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya. Tenen des de fa 3 anys el projecte «Biblioteques amb DO» on vinculen vi i literatura.
 • Gregorio Luri Medrano, Doctor en Filosofia, original de Navarra, maresmenc d’adopció (El Masnou)
 • Aleix Soler, soci del Panoràmic i creador de la cervesa artesana Panoràmica!

ViuPanoràmic

-SEGONA PART:

 • Maribel Carod, il·lustradora, al seu compte de twitter (@maribelcarod) es defineix com a “ilustradora ilustrada, diseñadora ilustre, maribelcarod.com, dibujante ácida y crítica en #ElJueves / #ElsMatinsTV3 / #Vinòmics dibusydiretes.tumblr.com”
  • Vinòmics, vins i còmics! parla’ns d’aquesta relació
  • Està fent una sèrie sobre gastronomia per a «El jueves» que es dirà «Hay hambre» (“Viñetas para zampabollos sobre todo lo que tenga que ver con llenar el gaznate. Cocinado al tuntún por @maribelcarod i @kescuin. Cada semana en El Jueves”
 • Raul Deamo, responsable del projecte Vinòmics (vins i còmic) 2016. Al seu compte de twitter llegim “ideas, viñetas, frames. Proyectos: #Vinomics @UBtv Soy el 50% de los @DeamoBros. Un pie en L’H y el otro en BCN”. Aquí, una de les historietes del còmic Rubor, aquesta en concret és de Danide (un dels autors de Vinomics). El relat fusiona de forma molt original gastronomia i sexe:
  http://www.calameo.com/read/0015319911c9540b1d7bd?authid=Hx4YWzpxSEh9

ViuPanoràmic

CASAL DELS INFANTS: L’ideòleg del programa, en Raffel Plana, ens explica la subasta d’objectes que els convidats al programa aporten i que es podran aconseguir licitant en el sopar solidari del 29 de juliol al Panoràmic.

ViuPanoràmic

Presentador, Bruno Sokolowicz.

Realitzador, Carlos Medina i Roser Villaplana

Producció, Raffel Plana.

Sintonia, “zeus faber” Dontlikepiano.

Anfitrions, Panoràmic, Montgat.

Cerveses, Moritz, tot i que aquí n’han fet una d’artesanal, la Panoràmica.

Gastronomia, Can Piqué (amb el txef Albert Oltra) Vistes, sensacionals.

Comunicació, Monica Hidalgo i Bb Farandularte.

ViuPanoràmic

Panoramic


Opiniones

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.Los campos obligatorios están marcados con *


Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.


Continuar leyendo