Canción actual

Title

Artist


#ViuPanoràmic S02E03 Oído cocina!!! Música i gastronomia

Escrito por el 21/07/2016

En el 3er capítol de la 2ª temporada del #ViuPanoràmic, el programa de scannerFM a l’aire lliure: música i gastronomia. Sintonia “zeus faber” de Dontlikepiano. Playlist de nou soul de DJ2D2. Cerveses de Moritz. Bicicleta i hits de Delafé «La Fuerza irresistible». Preguntes filosòfiques a càrrec de Bernat Dedéu. Percussió de Daniel Tejedor. Trailer de «La Pols» de Llatzer Garcia i entrevista amb Carles Marqués-Marcet, director de 10.000Km. Gaudiu del podcast a la fresca!

Els convidats del programa:
Llàtzer Garcia, dramaturg i director. Director de la companyia teatral Arcàdia. L’any passat va venir al #Panoràmic perquè preparava la seva primera pel.li La Pols (Cenizas). Ara l’han estrenat a Màlaga. Li han publicat una de les seves obres de teatre en la col.lecció Dramaticles de l’editorial Comanegra.

Trailer La Pols (Cenizas) dirigida per Llàtzer Garcia


Dani Tejedor.

Músic, bateria de mil grups i compositor i productor. Va ser bateria d’Amparanoia bastant de temps, de Pepet i Marieta, d’El niño de la Hipoteca i mil altres artistes. També treballa com a percussió d’obres de dansa i teatre, com ara l’espectacle de Sol Picó i Candela Peña. Acaba d’estrenar a Benicarló un espectacle seu amb 50 bateries a la vegada. Aquí el vídeo de la primera vegada que ho van fer l’any passat, Slap! Drum Orquestra:

DJ2D2 (plats i música). Punxa els dimarts nit al Razz & Bounce i els dijous al The Bus Music Club (també del Razz). Ens ha preparat una llista new soul Spotify especial Panoràmic.

Bernat Dedéu, abans molt tertulià, ara més bloguer a La Torre de les Hores: www.bernatdedeu.cat. Ha fet conferències sobre òpera i n’organitza, conferències i xerrades, al SOS de Múrcia, el festival que dirigeix el teu germà.

Oscar D’annielo Delafé. Lo más bonito del mundo” (amb sushi, cuscus, ceviche, ciclisme, bailoteos i l’Oscar cuinant i compartint la recepta de la “tortilla feliz”)

Oscar D’aniello. Delafé “la fuerza irresistible” (2016).

Maresmenc, mediterrani, músic, melòman, amant del ciclisme, la vida i, per tant, la cuina. Porta itàlia a la seva sang així que segur que com a mínim la pasta, la fa molt bé!

Trailer Ciao Pirla!


-ENTREVISTA D’AUDIO:

Carles Marqués-Marcet (Director de 10.000 Km)

Demà a les 22.30h al Cinema a la fresca del Panoràmic
Trailer 10.000Km (Natalia Tena, David Verdaguer)

 


Opiniones

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.Los campos obligatorios están marcados con *


Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.