‘Weissbier’. Cervesa, còctels, música emergent i cultura ben desbordada

Escrito por el 25/07/2018

ViuPanoràmic, 24 Juliol 2018

3er capítol de la 4ª temporada del ViuPanoràmic, el programa de ràdio amb vistes al mar que fem al juliol des del Panoràmic al Parc de les Bateries de Montgat. I el titulem Weissbier’, com una de les cerveses artesanals de Maresme Brewery. Avui Desbordant la cultura: o com des de la cultura es fan llaços cap a altres bandes.

Convidats:

 • Bitesandcocktails. Tallers online de cocteleria amb
  • Damià Mulà i Gimeno
   • Guionista, actor, fotògraf, cocteler. Responsable del curs d’extensió universitària de cocteleria i mixologia del CETT (Campus Internacional de Turisme, Hoteleria i Gastronomia, adscrit a la UB).
 • Arnau Santos de https://bitesandcocktails.com/
   • Marketing Digital a Wemcor.com

 

 • Laura Andrés. Pianista de dansa i teatre, profe de música a l’IT i a OT (o sigui a l’Institut del Teatre i a Operación Triunfo!) i jurat al Delayta’ns 2018 (6ª edició del concurs de bandes emergents a Premià de Mar que es fa el 28 i 29 de setembre a l’Espai l’Amistat): https://premiademar.cat/fitxa.php?id=14164

PREMIS

1r premi: una actuació remunerada amb un import de 726,00 € en un esdeveniment a Premià de Mar de 2019. Entrevista i acústic en directe a Ràdio Arenys (el grup s’adaptarà al material que disposi Ràdio Arenys).

2n premi: 350,00 €

3r premi: 250,00 €

Premi popular: un concert al Panoràmic l’any 2019.

 

 • Facundo González Trejo del Grupo Artístico Boedo
  • El Grupo Artístico de Boedo surgió en el tradicional barrio porteño del que toma su nombre con la intención de rescatar la identidad popular, pintando murales referidos a la historia de esa zona. Hoy han superado los límites físicos de Boedo y hasta han cruzado el Río de la Plata para pintar murales en las calles de Montevideo.

 

 

Programació @ Panoràmic

PIN&PON DJS – Divendres 26 de juliol

Bastante – Dissabte 27 de juliol

Cesc Freixas by MORITZ EPIDOR- Diumenge 28

I tot això amb el patrocini dels companys de Moritz que fan possible el programa!

 

Il.lustració de Manu Ripoll, guanyador del concurs de la temporada passada del cartell de la temporada, amb Escola de Comic Joso 😉

 

Gràcies pel suport Anna Aurich, Elena Manrique, Lola Armadas, Isaías Fanlo, Pol Noya i totes les persones que ens ajudeu a fer-ho possible!

 

Etiquetado como:

Opiniones

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.Los campos obligatorios están marcados con *


Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.


Continuar leyendo

Canción actual

Title

Artist