Canción actual

Title

Artist


BAD MUSIC JAZZ #134: Estival de Jazz (II) i a més: Gabriel Amargant, Gary Peacock, Rêve d’Éléphant Orchestra, Dani Comas i un clàssic d’Art Blakey.

Escrito por el 26/06/2015

Amb la Carta Blanca del pianista Toni Vaquer, arribem avui a la recta final de la tercera edició de l’Estival de Jazz d’Igualada, certamen que aquest cap de setmana clourà amb les actuacions destacades de Big Menu i Gabacho Maroconnection. Al programa d’aquesta setmana repassem el cartell dels pròxims dies amb música dels principals artistes.
A Bad Music Jazz número 134 també escoltem les novetats de Gabriel Amargant, el trio de Gary Peacock, Rêve d’Éléphant Orchestra i Dani Comas, i acabem amb un clàssic del gran Art Blakey.
Per saber millor qui és Toni Vaquer us recomanem que escolteu l’entrevista que Olga Àbalos li fa l’any passat al programa número 103, aquí

————————————————————————————-

(CAST) Con la Carta Blanca del pianista Toni Vaquer, llegamos hoy a la recta final de la tercera edición del Estival de Jazz de Igualada, certamen que este fin de semana concluirá con las actuaciones destacadas de Big Menu y Gabacho Maroconnection. En el programa de esta semana repasamos el cartel de los próximos días con música de los principales artistas.
En Bad Music Jazz número 134 también escuchamos las novedades de Gabriel Amargant, el trío de Gary Peacock, Rêve d’Éléphant Orchestra y Dani Comas, y acabamos con un clásico del gran Art Blakey.
Para saber mejor quien es Toni Vaquer os recomendamos que escuchéis la entrevista que Olga Àbalos le hizo el año pasado en el programa 103, aquí

Tracklist:
-Gabriel Amargant, “Pigeon’s Dance” —del disc And Now For Something Completely Different (Fresh Sound New Talent, 2015).
-Gary Peacock Trio, “Vignette” —del disc Now This (ECM, 2015).
-Rêve d’Éléphant Orchestra, “Les Jas Des Bailles” —del disc Odysée 14 (W.E.R.F., 2015).
-Dani Comas, “De western amb el pare – Un retret SING” —del disc Epokhé (Underpool, 2015).
-Smack Dab, “Funkasares” —enregistrament en viu al Jamboree, Barcelona (2015), aquí.
-Big Menu, “What’s Up” —del disc The Real Big Menu (autoeditat, 2014).
-Gabacho Maroconnection, “Sonríe Ana” —del disc Bissara (Label Oued, 2014).

I per acabar… “Moanin’”, interpretat per Art Blakey and The Jazz Messengers —del disc The Best of Art Blakey and The Jazz Messengers (Blue Note, 1989).

Agraïments: Elena Vives i Albert Cirera (Estival de Jazz).

Foto: Art Blakey (autor no trobat).

Bad Music Jazz és el programa de jazz de la factoria Bad Music, dirigit per Martí Farré i copresentat per Olga Àbalos i Martí Farré.


Opiniones

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.Los campos obligatorios están marcados con *


Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.